Ma mob ti je super, nemas kaj razamisljati, ukoliko imas neko konkretno pitanje otvori novu temu...
Printable View
Ma mob ti je super, nemas kaj razamisljati, ukoliko imas neko konkretno pitanje otvori novu temu...
iskoristi je što prije,jer nećeš ni k700 koji jest dobar phone= Citat =:
Izvorno postao andrea
uskoro imati u ponudi
Meni je odličan i ja ti ga najtoplije preporučam!
evo bas sam s frendom razgovarao o mobovima i on ima cx65 i kaze da njegove java igrice rade i na t630 kojeg ima njegov stari, kak to a mobovi nemaju istu rezu. cx65 ima 132x176, a t630 120x160. objasnite????= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
pa zasto bi trebo imat istu rezoluciju?!
ne znam. reci ti meni (i procitaj par postova prije da shvatis o cem se prica)
Ne znam onda u čemu je stvar...
Primijeti da je isti omjer stranica na obadva moba...Tako da pretpostavljam da je u tome stvar...= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
Ako hocete kvalitetne i provjerene igre za k700i idite na ovu stranicu:
http://myforum.lasyk.net/forumdisplay.php?f=78,
http://myforum.lasyk.net/forumdisplay.php?f=50,
naci cete mnogo zanimljivih igara, samo malo prosvrljajte po forumu.
Takodje cete tu moci skinuti i Speedchaser 3D igricu, jednu od rijetkih pravih 3D java igara!!!!(Tu se vidi sta je k700) :thumbup:
Na ovom forumu moze se naci i dosta tema,slika,animacija kao i odgovora vezanih za k700.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Imam k700i i samo jedan problem! Gledam slike po folderima i odjednom mi dođe ona ikona-glava nekog čovječuljka i to prekrižena,to na večini slika u svim folderima! Resetiram mob i sve ok neko vrijeme. Je to neki veći problem il neka sitnica!? pomoziteee! HVALA
Ja bi taj mobitel sebi uze jer je na mnogo stranica ocijenjen najboljm izborom!
Na iskonu sam vidio da ako uzmeš ugovor s njima na 24 miseca imaš ga za 300kn. A sad vjerovatno trebaš imat iza sebe onih 6 ili 12 miseci od prije šta si bio na cronetu, jel tako? Ni to nije problem jer mi je ćaća već godinu ipo na cronetu. Molim vas hitno mi je mob mi je crka!
Hvala vam! :rolleyes:
ovo za 300 kn ti je bila akcija za vip pretplatnike
ak sam te dobro skužio.....
Jel pod to "bila je" misliš prošla je?
Ako je daj predložite neki skupi mob na pretplatu za jeftine novce, molim vas.
Hvala. :)
E sad, ova tema se razvukla na sve i svašta i postala je prava četaonica u malom pa je ja zatvaram, a vi molim vas ubuduće otvarate nove teme sa konciznim naslovima i pitajte jednu stvar po temi, dakle ne trpati više pitanja u jednu temu. Tako će sve biti pregledno i svima lakše za snalaženje.
:closed: