-
ja mislim da je buducnost u TS mobitelima,zbog toga sto se na njima moze ugodno surfati,gledati video,slike,onaj ko voli igre takodjer ce bolje uzivati (primjer: iphone),TS mobiteli su i bolji za poslovnu svrhu zbog toga sto se moze bolje vidjeti neki dokumenti tipa excel i dr.,a razvijanjem te tehnologije bit ce sve bolje i bolje
-
Budućnost imaju oba tipa mobitela. Rasprava o tome koji je tip (sa ili bez TS) bolji je isto kao rasprava da li je bolji klizni ili preklopni ili obični. Svaki ima svoju kategoriju korisnika i imat će ju i u budućnosti.
-
Klasična tipkovnica će ostati u jetinijim mobitelim i qwerty tipkovnice u poslovnim,ali vjerujem da će u budućnosti dominirati TS.
-
Pa i jeftiniji mobiteli imaju touchscreen, pogledaj cookie ili vairy touch..
-
...TS je samo neminovni skok za telefoniju isto kao što je CD bio za LP industriju (isti sadršaj drugačiji kapacitet tj. nosač)...
Treba računati na to da postoje više segmenata korisnika te da sve vrste mobilnih uređaja imaju svoje pristalice, recimo starija populacija je više taktilna te im za to trebaju veće tipke sa znatnim hodom kako bi osjetili kontakt - kod njih TS neće imati prođu, poslovnom (mlađem) segmentu je važna brzina i aplikacije koje uređaj podržava tako da jedni djelom im odgovara TS ali ne početni modeli, mladima je najvažnija multimedija, itd...
Iskreno prije sam patio za TS-om zbog velikog ekrana sada kada mi je to dostupno više mi nije IN sada patim za mobom koji ću moći sam složiti (recimo kao računalo - birajući komponente za njega)... ;)
-
Preferiram touchscreenove iskljucivo prilagodjene prstima - fingertouch-u. Svi ostali touchscreenovi sa olovkicama nisu vrijedni spomena.
-
Meni su bolji bez TS, al nisu ni oni loši, samo se nadam da neće bit onih TSa kao neku nokiu što sam gledo. Neznam neka je 5300 xpres music tak neki broj, moraš po njoj upirat ko živina, neke male tipke u poruci pa vadiš onu kemijsku... Valjda će biti više kao iphone, samo kliziš, za kojeg sam čuo da se u nekoliko slučajeva zapalio i pukao i ozlijedio korisnika.
-
Touchscreen u kombinaciji s qwerty tipkovnicom = pravi pogodak. Pogotovo za hign end uredjaje. Jos da imaju i numericku tipkovnicu posebno...
Xperia X1 po meni pravi pogodak - dizajn, velicina, funkcije itd...