Ok, može onda za 09.12., srijeda?
Vrijeme 18:30, mjesto...? Možda, hm ispred riječke banke (erste) ili negdje gdije ćemo se lakše skužiti, pošto se neznamo.
Slušam vas obojicu.
Printable View
Ok, može onda za 09.12., srijeda?
Vrijeme 18:30, mjesto...? Možda, hm ispred riječke banke (erste) ili negdje gdije ćemo se lakše skužiti, pošto se neznamo.
Slušam vas obojicu.
09.12 u 18:30h mjesto ...e sad moze kod erste (riječke) nezz mozda kod onog bankomata tamo negdje :) ili ajd dajte prijedlog ..
ili u prolazu kod radia rijeke (burza) usko je pa nemozes fullat hehe skuzit cemo se lako .. napisemo svi na pm ili sms koju ces jaknu imat (boju) il tak nesto
bwt. svi VIDI u ruke i lako se prepoznamo :)
Može onda srijeda u novootvorenom VIP centru na Korzu. Nađemo se kod HTC HD2 :)
09.12 u 18:30h u novootvorenom VIP centru na Korzu. Nađemo se kod HTC HD2
OD MENE POTVRĐENO
Nije li to malo gej.... trojica nas oko jednog uređaja + slučajni prolaznik? A i neznam dali ga imaju i hoće li biti na taj dan. Može ako ćeš nam poklonit po jednog, šalu na stranu.
Ali ideja je dobra, novo otvoreni VIP centar, ajde neka bude barem ispred ulaza?
zamijenio si freaky sa gayish. Mi smo samo obični mob freakovy. Zamisli sad da netko kasni, a mi se vrzmamo oko HD2 pola sata, a sline nam cure po vitrini u kojoj se on nalazi zaključan. Moramo izbjeći takve situacije, ako ništa onda zbog očuvanja zdravog razuma ljudi koji se tada budu nalazili u VIP centru, pa predlažem da se nađemo ispred ili unutra ako bude zima. Znak raspoznavanja: sumnjivo kruženje oko mobitela i posebno zadržavanje oko onih koji nikog ne zanimaju (razni Androidi, Win Mo i Nokie sa punom qwerty tipkovnicom - uglavnom oni na koje prosječan Hrvat ne bi znao ni nazvat :)).
...svaka čast, ;D
Ok, neka bude ispred ulaza ili unutra u slučaju kiše. Da baš ne izvodimo gore opisane radnje.
Znači: 09.12. u 18:30 VIP centar (novootvoreni) na Korzu.
1. God's Servant
2. HCSC
3. Zyex
+ ako ima još netko zainteresiran neka se nadoda na popis.
... nadam se da Zyex ne smete što nije kod HD2, neka ga svatko malo prije sastanka pogleda. :love:
ja cu doci 15min prije 18:30 da ga gledam i slinim na njega hehee tako da u miru mogu u 18:25 cekati i kruziti oko ulaza izadi - udi - izadi - udi ... :)
i da ako još netko hoce samo dajte ....
decki ovo stoji za veceras jel tako ..?
i da poslao sam vam pm. pa si citajte :) vidimo se .....
dolazim naravno
Da, da, vidimo se.
još netko? A i gdije je coccinella i ona je nešto pričala na ljeto da bi došla?
još netko .. ajd pa da polako idem
Znači: 09.12. u 18:30 VIP centar (novootvoreni) na Korzu.
1. God's Servant
2. HCSC
3. Zyex
4. ima jesta još svi se mozemo pogurati :)
P.S. ako još netko dode mi cemo naci vas ne vi nas :)
to danas ili ti ga već jučer bilo?
ebga sad vidjela. :/
a nisam u Ri, evo me u Zg.
prošli put ostala bez neta + išla za Italiju, a i zaboravila lokaciju i vrijeme, da nisam, bila bi se pojavila. ;)
i, jeste se sakupili, nabacali koju litru u sebe? vi vont riport!!
:D
mozda to potakne moju zagrebacku gardu ljenjivaca da se okupimo :angry: pa onda koksi, fino mozes s nama posto obitavas ođe trenutno :D
pa normalno mi rijecani sta kazemo to i napravimo ... ma meni je bilo super a vjerujem i HCSC a i God's Servant bilo dobro .. samo da nas je vise bilo bi još bolje ..
nego ja sam se vratio doma u 4h ujutro jb. a razisli se u 12h mene ekipa pokupila i još zasjeli
http://www.youtube.com/watch?v=841pAXRN89Q
i evo sto sam obecao
do 04:00, opa?
Meni i to što sam legao u 01:00 bilo dosta pošto se dižem nešto prije 07:00.
Inače bilo je Ok, dobro, za prvi put. 6h druženja proletilo kao, metak. Nadam se da neće ostati samo na ovom okupljanju.
LuNa, popilo se je nešto nisu galoni al za radni dan, sasvim pristojno uz druženje da se grlo ne osuši.