otidi u settings pa ces vidjeti mogucnost da izaberes ir mode
Printable View
otidi u settings pa ces vidjeti mogucnost da izaberes ir mode
ma kod mene nikako da proradi ovaj program :(
ir mode mijenja nacin rada ir-a i podesava se zavisno od uredaja.
ako ti telefon nije hakovan nece nikada ni proraditi dok ne hakujes...
ma nije do toga. a vec sam u ovoj temi naznacio da je hakiran telefon. da nije ne bih mogao ni instalirati.
... mogao bi instalirati na nehakiran ako ju potpises... ali ako tvrdis da je hakiran ok nemas razloga da lazes, samo ti kazem da je to razlog zasto irremote ne radi u 99% slucajeva.
Kako ne kuzite da nema razlike dali je mobirtel hakiran ili ne!!
Hakiranje mobitela samo sluzi da se mogu instalirat aplikacije koje nisu potpisane, dakle da nemoras imat svoj certifikat, nego jednostavno samo instaliras. A to famozno hakiranje nema nikakvog utjecanja na rad aplikacija, dakle nemoguce da se razlikuje aplikacija ako je instalirana na hakiran i na ne hakiran mobitel....
A sad back ontopic...
Ako ti nece radi program, probaj deinstalirat ga te instalirat v1.03 pa onda 1.04 i onda probaj...Odite na Psilocovu stranicu te tamo potrazite kodove za vase uredaje (TV, radio itd itd...)
ja sam skinuo sis odavdje link.
u ovoj temi takode pise da radi na telefonima koji su iskljucivo hakirani sa hello x kako sam ranije i napisao u ovoj temi. dakle ako je telefon hakiran drugom metodom onda ne radi.
irRemote.v1.04.cracked.illusion.updated.drakkariou s.28.05.2009- hacked phones only.zip (1.15 MB, 1388 views)
irRemote.v1.04.cracked.illusion.updated.drakkariou s.05.06.2009- hacked phones only.zip (1.64 MB, 542 views)
dakle instalacija je samo za hakirane telefone. vjerujem da svuda kruze uglavnom ovi sis failovi. ako neko ima druge neka stavi link.
To je samo da nemoras petljat sa onim glupim certifikatima i tim...
Skini odavde Psiloc irRemote 1.04 pa ga samo signaj, ili ako imas hakiran mobitel, samo pokreni...
instalacija prosla kako treba ali opet ne radi. mozda je ipak bolje da ja odustanem od ovog :(
Molio bih nekog da stavi novi link za download ovoga programa
Hvala
A sto fali linku u postovima 2 i 3 posta prije tvog?
ja imam n95 8gb i imam instaliran irremote ali nemam ni jedan instaliran program za hakovanje mob-a i radi mi odlicno bez ikakvih podesavanja. kako sam ga instalirao tako radi.
Prvo instaliraj irremote a onda DRM common.i to je to.
http://www.megaupload.com/?d=FBIHX49J
radi li ovo na N97
pozdrav, evo ja sam novi ovdje...
dakle instalirao sam najprije 1. pa 2.DOM i radi mi sve ali mi trazi licencu, što da radim? hvala
dizem temu staru dosta al treba mi nesto hitno
skinuo sam code sa IRRemote sajta
i fajl je .ir
u koji folder u telefonu da ubacim fajl ?
Ja sam uspio koristiti, i nije uopce bitno koju tv odaberes. Npr ako imas LCD TV, a ne mozes naci odgovarajuci model, potrazi neki slican - i moci ce.