na koju foru te košta više???= Citat =:
Izvorno postao Daniel Morales
ti se samo obavezuješ da će ti u sljedećih 12 mjeseci na VIPme račun sjedati po 150 kuna koje možeš potrošiti, a VIP me komplet te košta koliko košta recimo 0,91 kunu
Printable View
na koju foru te košta više???= Citat =:
Izvorno postao Daniel Morales
ti se samo obavezuješ da će ti u sljedećih 12 mjeseci na VIPme račun sjedati po 150 kuna koje možeš potrošiti, a VIP me komplet te košta koliko košta recimo 0,91 kunu
upravo tako...
ovo je super stvar...
kupis komplet jefitino, obnavljas acc 150kn mj. sto potrosis mozda i inace, ali je stvar da ces biti kod njih godinu dana i da oni imaju siguran prihod...u tom je stvar...
i to je meni puno bolje od pretplate,
ovo je odgovor ht-u za njihovo mobitel za 1kn...i dobar odgovor
a kad vec postoje uvjeti za koje ja neznam jel zna tko dal se moze i kaj iskemijati preko erste banke?
bez kreditne?
= Citat =:
Izvorno postao MobGodz
teško možda preko čekova ako ih imaš ali nemožeš registrirati činimi se TOP UP uslugu
ja sutra idem u vip po ovo...
aj bok onda... :)
To uopće nije odgovor na t-mobileovu ponudu, jer je ona namijenjena postojećim pretplatnicima...= Citat =:
Izvorno postao MobGodz
@wb: Koji mob? T610?
Najrađe bi motorolu ak će imati...
pa tak mi nekak i izgledaš da bi motorolu :)
@nered&whiteboy, wi kao supermoderatori nebi smjeli raditi off topic, pogotovo whiteboy koji je nesto strog u zadnje vrijeme, da mogu, poslo bi vas na hladjenje par dana, pa bi razmislili kada cete opet neki off topic napraviti!!!! heheheheheh
pa kakav ti je to offtopik kad pišemo o telefonima. Dakle nijesam znao da se nemože sugerirat koji telefon je loš, a da je tema o kupovini telefona :)
svijet je popizdio, ja sam kupio sony ericssona, a wb će ubosti motorolu...
coma nije off topic kad se priča o telefonima koji su u jeftinoj ponudi s ovom tarifom...
pa kaj ćeš stvarno kupit motorolu?
kupio sam ju. Bio sam tamo u 8 u jutro kad se otvaralo i već sam bio negdje 5 po redu. Uglavnom dok sam i ja došao na red već sam popizdio, ali na svu sreću još su imali telefona (kojih sad dok ovo pišem sigurno više nema) pa sam čopio motorolu. Koliko sam vidio T610 nisu ni imali. A još je bila hrpetina ljudi iza mene, ja sam bio gotov tek negdje prije 9 i mogu samo žaliti one koji su recimo 15-ti u redu... Uglavnom svi su se razgrabili za ovo. Inače jučer sam naravno zvao korisničku da mi vele kaj je s telefonima i rekli su da ih jedino još na iblerovom ima ali da će i to presušiti u toku dana. A frajer mi je na iblerovom rekao da će valjda nove pošiljke stići ali nije sigurno kada. Al spori su pun qurac ovi njihovi službenici, pa frajer tipka na tipkovnici ko moj deda. Strava. Uglavnom ako netko ide na ovu ponudu nek se nacrta ispred VIP centra 10-ak minuta prije 8 da izbjegne živciranje...
Idem sad otvorit tu motorolu i upalit je da vidim jel šta vrijedi... ako ne moj tata će joj se jako veseliti... ;)
e wb ajd mi sad reci zasto si obrisao ono ''jel treba neko nesto iz grada?'', mislim meni osobno to nesmeta, ali u zadnje vrijeme ludis kenjas drugima zbog off topica, a onda ga sam radis! moram nekog piliti NHF!
koje? pa ničeg nije bilo! :dunno: ;) ja samo vidim tebe da ovdje off topičariš zeko... ;D
...i,"WB",kak ti se čini mob i Vodafoneov software...
najradije bi otvorio novi thread o tome kako brises svoje postove koje si napisao prije par dana! ali nema veze, samo cu te razbiti, i to ce mi biti dovoljno!!!!