****** al za balkance je s55,nije previse skup!!!!!!!!!!1
Printable View
****** al za balkance je s55,nije previse skup!!!!!!!!!!1
da i ja sam pročito u mobilu da ima javu, (malu), ali isto tako i lošiju kvalitetu fotografija, izbornik jadan...
zar s55 ima kameru?
s55 nema kameru pa me ne zanima! treba mi mobac skamerom da mogu slikat cure iz susjednog razreda... (ada ne skuže)...
mislim... šta če mi mob bez kamere? onda sam opet na istom ko i sad......
pa nema ugradenu kameru, ali se moze spojit . . . slika je jebena. . ..
a di si vidio tu kameru? imaš sliku?
ma sad sam pročito o tom siemensu, i nije mi baš neš. Zapravo nema puno texta o kameri, zj. nema ga uopče, pa nemogu ocjenit mob, ali 256 boja? ispada iz konkurencije...
A da pričekaš 7250?? To je meni najveći adut za početak godine!! ;D :D
mob. po specs nije los, osim memorije, . . . . ali ni izgleda mu nije nesto mnogokrasan, steta sto 6100 nema ugradenu kamreu . . .
pridružujem se komentarima da je 7250 RUŽAN.
Nije sad da je najruzniji, ima ih i gorih od njega . . . jos sam negdje procitao da je Nokijina serija 7xxx " kraljica dizajna " . . . po mome ovaj model to ne dokazuje . . . .
ma smeče. bolji mi se čini 7650. a uskoro če nokia izbacit još novih mobiča skamerom...
Pa nedavno su izbacili 6 novih modela, nebi da ce svaki mjesec dana izdavat nove mobitele . . . . ja samo znam da treba izaci 3650 nisam siguran . . .
ah dobro neče tak skoro... al vidjet češ, nečeš ni trepnut okom več če se pojavit nova nokia potpuno novog dizajna, kao što smo i navikli od nokie...
Procitah tamo u mobilu da se ceka novi nokijin model u premuim kateoriji 8900 . . . . ima li kakvih naznaka o tom modelu ?
cini mi se da su to krivo napisali,nebi nakon pol god idavali novi mob,kolko im je trebalo da izdaju 8910 nakon 8850!!!a jos je tu i 8910i
gdje to pise u novom mobilu? maybe si vidio za 9310... ali to je komjunikejtor..moram poceti citati taj casopis o kojem svi pricaju...
Procitao samo to na stranici broj 15, pod onim dijelom Nokia 8910i . . .
Ajde ljudi, koji mobitel skamerom po vama ima najbolji framerate?
7650= Citat =:
Poslao: flOorKilla
Ajde ljudi, koji mobitel skamerom po vama ima najbolji framerate?
ah.... sad si mi uprljo misli o kupnji panasonica...
Dobar je 7650, ali je CIGLA . . . :)
Ljudi, a šta mislite o nokiji 3650?
:angel: :angel: :angel: :-/ :-/ :fried:
pa dobro kako se ubacuju slike ovdje? šta upišem u onaj prozor?
3650 je najruzniji Nokijin mob. . . . . a u prozor se upise tocan url slike . . . :)