To provjeri jer bi lako moguće to mogo bit razlog.... tak se meni zbog prevelkog overclocka stalno gasio komp pa sam moro vratit na početnu brzinu
Printable View
zato se treba znat clockat i za to bi trebalo biti ultimatno hladno pa sam si nabavio vodeno hlađenje, a ako je clocko znači da mu se zagrijava odnosno pregrijava pa je možda to razlog gašenja.
...mislim da se ne vrijedi prepucavat i vrijeđat...dotični gospodin autor se još nije javio tako da bi prvo njega trebali sačekat da se izjasni ...
da li si slucajno sta rastavljao otvarao kuciste i sl???? meni se jednom desilo recimo da mi ventilator nije uglavio bas kako treba...pa mi je cim se malo zagrije procesor resetovao!!!
ja imam isti problem kad se izgasi nemogu ga odmah upaliti,napajanje se ne grije,gasi se kad bilo sta radim
XP Professional
SP3
AMD Semptron 3000
1.60GHz
512MB RAM-a
nedavno sam ga cistio od prasine,je li moguce da sam nesto poremetio
napajanje je 400W
imam nod32 i kaze da nema virusa
Počupaj sve van,ponovno očisti i ispuši,provjeri sve konektore,sve sastavi kako je bilo pa cemo dalje...
jesam i dalje se gasi
EDIT:
mislim da sam skuzio
procesor mi je bio raskliman,sad sam ga ucvrstio pa se ne gasi
Hint: Nauči se koristit opciju "Uredi" ako su postovi u manjem vremenskom razmaku i ako nitko nije postao nakon tebe. Smuchac
kad neko kaze gasi mi se kompjuter to je isto kao kad kazes gasi mi se auto. Postoji 1001 razlog zasto se racunar gasi sam od sebe ali najverovatnije ti je losa struja, slab napon napon ili ti je mozda nesto do napajanja, kupi jace napajanje 500w i bice sve ok, napajanja nisu skupa!
Milovane prijatelju,ovaj problem smo riješili,pa ti nije bilo potrebno dizat ovu temu. To što ti sad pričaš,ja pričam već dugo vremena i nitko ne sluša. Nema smisla.
Temu zaključavam.
:tclosed: