Pričekaj malo priča se da bi se Motorola ZN5 trebala pojaviti u ponudi Tele2 po dosta povoljnoj cijeni. Telefon ima sve što tražiš, samo nije SE ili Nokia.
http://www.gsmarena.com/motorola_zn5-2432.php
Printable View
Pričekaj malo priča se da bi se Motorola ZN5 trebala pojaviti u ponudi Tele2 po dosta povoljnoj cijeni. Telefon ima sve što tražiš, samo nije SE ili Nokia.
http://www.gsmarena.com/motorola_zn5-2432.php
ako ga ponude u bla bla paketu, moje mišljenje je da ce ta cijena biti oko 2 soma, mozda malo vise, al ne puno.
ne volim motorole... mislim da ce bit n78 osim ako nemate za preporucit jos neki mob sa wifi sad kad se cijena popela na vec skoro 2000...
i mislim da cu ga uzet u ducanu jer me ovak na crno frka uzimat...
neznam baš. ljudi prodaju svakakve mobitele, najgore su mi one nokije sa tajlandskim i latinskim slovima koje su ustvari made in china,a ta nokijina tvornica u kini je smeće. a čisto sumnjam da će puno uštedjeti ak kupi n78 iz oglasnika zato što više nije tako aktualni model, a mobis je dosta spustio cijene. No ako i bude tog moba u oglasniku, to ce vjerovatno bit oni iz vipove ponude,sam neznam dal su oni brandirani na vodafone? (zakljucani valjda nisu...?)
EDIT:Evo baš sam malo gledo po oglasniku, ima 2-3 N78 koje se prodaju kao "nove" i ne piše im cijena i 5-6 korištenih i starih po pol godine koje se prodaju od 1300-1500. Tako da ponuda i nije neka.
No vidio sam da ima dosta Nokija N79 u oglasniku koje se prodaju kao "nove" od 1700-2000kn što mi se čini i više nego ok.
Znaci u zg ti rade privatni servisi koji usput na crno i prodaju te mobove,garancija ti je od 6 mjeseci do godinu dana i oni ti popravljaju mob,znaci njihova pismena garancija nemas od mobisa ili tak nesto...ja imam samo pozitivna iskustva s kupnjom na crno ali naravno treba znat kod koga kupit ;)
Ja sam naprimjer N82 kupio u privatnom servisu koji daje godinu dana pisane garancije.Imaju i dostavu po cijeloj Hrvatskoj.
...pošto je otvorena nova tema - N78 ili G900? ovu zatvaram...
:tclosed: