Od 1.6.2009 nema vise slanja sms-a prema drugim mrezama_samo prema vipu i tomato brojevima_:):tomato:
Printable View
Od 1.6.2009 nema vise slanja sms-a prema drugim mrezama_samo prema vipu i tomato brojevima_:):tomato:
Ma oni gube novce pa zato i rezu sve sto je besplatno pogotovo sto su ovo napisali u zadnjem financijskom izvjestaju :D
...i većim korištenjem SMS usluge (porast od 4,3 posto na 50,3 poruke mjesečno)...
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8748542&idnews=673566
ma sramota. nek ukinu i ovo onda. sad je ipak bolji t-mobile. makar ima 30 poruka mjesecno, ali bar prema svim mrezama
Jel to 30 poruka prema svim mrezama za pretplatnike ili i za simpa korisnike?
Bas sam provjerio i ima samo 20 poruka unutar mreze...
A vip izgleda osjeca posljedice recesije=):hrv:
na flex obitelji sam i imam 30 poruka mj. prema svim mrezama
Ja sam obicni korisnik i na simpi imam 30 poruka isto mj.
#
# Kako se T-Mobile pretplatnicima naplaćuje slanje SMS poruka s portala Moj T-Mobile?
T-Mobile pretplatnici mogu poslati 30 besplatnih SMS poruka mjesečno putem portala Moj T-Mobile, a nakon toga poruke im se naplaćuju 0,35 kn.
# Kako se Simpa korisnicima naplaćuje slanje SMS poruka s portala Moj T-Mobile ?
Simpa korisnici putem portala Moj T-Mobile mogu poslati 20 besplatnih SMS poruka mjesečno. Nakon što potroše besplatne SMS poruke, putem portala Moj T-Mobile mogu poslati 20 SMS poruka dnevno, koje se naplaćuju 0,43 kn po poruci.
Ipak ima razlike za simpa i pretplatnike:;
a baš mi je ovo trebalo jbt... svaki dan po web-sms-u sad samo na t-mobile i tomato koji koristi 0.1% korisnika.... nadam se da će jednog dana vratit te besplatne poruke
:angry::angry: stalno sam slao poruke prek neta (najbolje je bilo kad se moglo slat 15 prema svima), i sad nađem načina kako to zeznut (napravio sam si 3 accounta na tri broja koja koristim pa je to 60 poruka mjesečno prema drugim mrežama) i sad mi sve ukinu. samo čekam da skroz maknu bespl poruke...
Pa, ako ništa drugo- imate http://www.freesms.com.hr/.
Besplatne poruke- 50 dnevno, prema svim mrežama, opcija imenika, poruke izgledaju kao poslane s vašeg broja (samo što ima reklame).
Meni je super stranica. :)
ma ne pa prikazuje mi kao da kliknem na neki clip i salje me na net pa reg sam i poruke dosta kasne ili uopce ne dolaze ...
evo npr.video clip 1609
e card za moj broj i sanje me na neki ip 178.28....itd. kakvo sranje nema tu nis besplatno za tel...
Meni u 5 sekundi stigne poruka, i piše ovako:
Valjda tebi mobitel automatski stisne link.= Citat =:
Ne znam.
ne kužim u čemu je problem kezimire ali ovaj free sms radi jednako kao i sve ostale free sms aplikacije. ulogiraš se > upišeš broj moba na koji šalješ poruku > upišeš poruku > pošalješ.
odi na stranicu preko kompa a ne prek moba...
ma ne znam ma nije ni bitno hvala ti!!!
Ne znam sto se sad zalite. Davali su nesto besplatno i sada toga vise nema i zbog toga su lopovi? Pa budite sretni da ste nesto i dobivali samo tako...
Da ne otvaram novu temu zanima me jel netko salje ove free vip poruke preko mobitela?
Imam Operu mobile i nece mi otvoriti tu stranicu,dok recimo sa ovog free.sms.hr saljem bez problema.,
Problem je u Operi ili?
Ne radi mi slanje poruka preko onog programcica Vip sms sender_nesto su mijenjali ili je do mene?
@Putumayo
Mislim da taj vip sms sender radi preko e-mail adrese 38591....@vip.hr a tako se vise ne mogu slati sms-ovi (ima tome i godina dana)!