naletio na malo rabljeni fuji finepix s8000fd sa ok cijenom,pa me zanima jel valja sto taj fotic,za malo slikanja svega i svacega,,,
Printable View
naletio na malo rabljeni fuji finepix s8000fd sa ok cijenom,pa me zanima jel valja sto taj fotic,za malo slikanja svega i svacega,,,
@amilio1538 (ili bilo tko tko je imao iskustva sa h50) koliko ti traje baterija?
idem uzeti h50 kroz par dana pa su u tijeku ona zadnja premisljanja, razlika izmedu njega i sp565 je 200kn. nekako se dvoumim.
Za sp565 ti neznam, ali što se tiče h50, ja ti ga toplo preporučam.
Baterija mu traje u prosjeku nekih 250 pa do 300 snimaka. Sve ovisi koliko blica koristiš, i koliko gledaš snimke na aparatu. Na papirima piše 300 snimaka da možeš ispucati, al meni još nije doživio taj 300 snimak :).
auf... nikako da se odlucin. gleda san i onaj review sp570 (cua sam da su 570 i 565 skoro isti) vs h50 i nekako me vise vuce na sony-a... ali se bojin da necu moc puno prckat po slikama.
e reci mi kad fotografiras, ima li dosta opcija prilagodavanja na uvjete?
Ak ti nije panika, pričekaj do kraja mjeseca. Imam na testu SX1, SP590 i P90, pa ćeš lakše odlučiti.
Ako misliš prčkat po slikama, onda uzmi canon ili olympus, sony ti neda da puno diraš po slikama, ali kada slikaš sa sony-jem, i nemaš šta dirat jer sam aparat slike dobro obradi.
za sx1 mi je previse dat 4k kn, sp590 je takoder previse a p90 ima samo u zagrebu a webshopu nevjerujem previse... vise bi volia osjetit u rukama fotic prije nego ga uzmem...
tako da cu sad kad zavrsi skola vjerovatno uzeti h50 ili ako dode ovaj nikon njega, zaintrigira me.
edit: malo sam gledao o ovome p90 i svidio mi se ali sam ja to sve laicki. tako da ocekujem taj tvoj test i mislim da cu onda odluciti isplati li se uzeti ga.
Uf, krivo sam napisal. SX1 je Canon, a na testu je Sony HX1
auh koliko komplikacija. ali, posto su svi u tome testu over budget osim p90, kojeg btw nema nigdje u splitu mislim da cu to skratiti.
otic cu u ducan kroz par dana i pogledat h50 , i pan fz28. koji mi bude bolje odgovarao uzimam. btw: koji je bolji od ova dva? :D
hvala svima na pomoci. nakraju sam kupio canon sx10 i prezadovoljan sam.
tema moze i u lock sto se mene tice