Dao mi ih je Zappan ;)
Buduci da ce se u onome dijelu postati linkovi na razne aplikacije, moraju postojati barem ova bazna pravila
Printable View
Dao mi ih je Zappan ;)
Buduci da ce se u onome dijelu postati linkovi na razne aplikacije, moraju postojati barem ova bazna pravila
...očito pokušava postati moderator,ili se zamislio u ulozi moda...
Slusaj, nemoj mene ovdje napadati... Bio sam admin i moderator na forumima puno prije nego sto si ti i znao sto je internet.
Ne znam sta se uopce toliko borite za mod mjesto, ko da je to nesto posebno...
...dobro,šta se odmah pjeniš...i nemoj ti mene napadati,jer ja sam pogriješio pošto nisam vidio tvoj post...oprosti...
Onda ok... No hard feelings
Sto se mene tice pravila su skroz o.k., podrzavam. Sve cisto, uredno, pregledno a svaki clan koji ima dobar prijdelog je dobro dosao a ovo je jos jednom skroz o.k.
napokon se i toga netkon sjetio. moze biti podjeljen na s30, s40, s60 ... a objasnjenja ce biti npr. s60 su oni telefoni s ekranom rezolucije 176 x 208 i uz to modeli mobitela. valjda se ljudi mogu snac po tome
ako se cykke predlaze za moderatora onda ima moj glas, jer ovaj covjek zna sta radi i znam ga s drugih foruma na kojima je bio moderator ;)
Ima i moj glas!!!! Otvorite anketu!
pa malo se nespretno izrazio što to nije stavio više kao prijedlog, ali javio se meni na PM da će složit ta neka pravila, ja sam očekivao da ću ih dobit na PM a ne tamo.... ima on još neke ideje oko symbiana pa ćemo to posložit još kad se iskristaliziraju..
da, inače ne bi trebala bit ovakva praksa da ih tamo stavi, već ako se nešto dogovaramo na PM, neka ih se i pošalje na PM.. za ubuduće