ne pa sa stylusom ozbiljno ti govorim.
Printable View
ne pa sa stylusom ozbiljno ti govorim.
onda je to veliko sranje,to moze izludit covjeka....no vjerujem da ce biti programa koji ce omogucit mrezni prikaz tipkovnice na ekranu,imo sam to na p900 ali ni to nije bas bilo ugodno za koristit
ne pa nije bed to s stylusom, text se prepozna i brzo se pise ko da pises olovkom po poair,to je beze od tipkovnice ijednog moba.
Opako dobro. Sam sumnjam da bi tak nešt kupio jel mobitel bez tipkovnice nije mobitel.
hoces službeno: to je 7710 Multimedia Widescreen smartphone (dakle to je telefon ko i tvoja 6600)
Ma ti se šališ :D
Pa znam da je mobitel ali MENI mobitel nije mobitel bez tipkovnice
ne to je ozbiljan pravi naziv. a znam da nije nesto uvriježeno, ali zgodna je to stvarcica..stvarno
naravno da znam kaj je prepoznavanje rukopisa,ali kazem da te izludi ponekad i vrlo je neprakticno u mnogim situacijama,pogotovo kad vani pada lagano kisa pa nemres ni izvadit mob,ili si u nekoj guzvi ljudi npr tramvaj pa moras vadit olovcicu i laktarit se tamo...ukratko izluduje,nije to dobro rijesenje= Citat =:
Izvorno postao khideg
Znam kak je to. Ja sam imao iskustva s tim al sa PDA-om iliti dlanovnikom. Jako nepraktično= Citat =:
Izvorno postao sodom
e pa u takvim situacijama to nije prakticno rjesenje, no koliklo takvih sit ima? mislim ne bas previse? ipak je vise vrmena kad mozes koristiit?
mobitel je nesto sto je stalno uz tebe,stavljas ga i vadis iz dzepa svakih 5 minuta ,telefoniras i pises poruke,nema p900 bez vraga flip...samo radi testa sam maknuo flip da vidim kako je samo sa stylusom,poludio sam kad sam doso u situaciju da poruku pisem, izdrzo sam puna 2 dana bez tipkovnice,oprez ko misli nabavit ovaj telefon...u pocetku sam i ja bio zaluden njime ali sam se osvjestio
sta je bilo?sta ne valja?
nisam znao da mos maknit tipkovnicu?
pa sve sta sam ti gore napiso.nemozs normalno koristit telefon,krenem u grad,malo snjezi cijeli mi se ekran orosio,dode tramvaj udem dode poruka,vadim mobitel otkljucam screen( jel jasno da mora bit zakljucan posto je u dzepu) i probam prvo pisat poruku na virtualnoj tipkovnici posto sam okruzen ljudima...svaku sekundu stisnem krivo slovo,ok probam izvadit stylus,napikavam al sve se trese i nikak da napisem suvislu rijec,konacno sam na trgu sad pokusavam dovrsit poruku ali izadem iz tramvaja i moram stajat na mjestu i tipkat s prokletom cackalicom jel je nezamislivo ista napravit u hodu...u suprotnom popalis jos 15 aplikacija i popizdis.
a s tipkovnicom je lakse ili? zasto si ga mjenjo?
pa naravno da je lakse,neusporedivo....mjenjo sam zato jel sam htio nesto drugo,nesto divlje ,novo,i naravno symbian.
pa ali p900 ima symbian samo UIQ
necemo off topic sada, da ima uiq i to je nesto posve drugacije nego s60
LJudi evo cijene na h**p://www.mobilnisvet.com tačnije h**p://www.mobilnisvet.com/proizvodjac/1/Nokia
Cijena je 489 eura
Definitivno sam odustao od touch screen mobitela. To zafrkavanje sa tipkovnicom na displayu mi ne treba.
frish-KI,dobra odluka...dakle po nekoj logici cijene u oglasniku bi trebale u pocetku biti cca. 3000 kn
ja sma namjeravo uzet 7710, al tek kad padne cjena
pa,tako da....vjerojatno cu je i ja uzet malo na probu za koju godinicu:-)))))
Još su preveliki. Kad im se dimenzije smanje, bit će puno upotrebljiviji. Jer ako ne mogu mob koristiti samo s jednom rukom, onda mi nema puno koristi od njega.