-
Phonecode se obično može maknuti unlock programima. Da li trenutno postoji za CX65 ne znam. Ako i ne uskoro će se pojaviti i onda jednostavno otključaš mob i drugi puta paziš. Netko je prije nekih mjesec dana napisao da ako je mob pod garancijom u Siemensu ti prvi put skinu phonecode besplatno. Svako slijedeće skidanje naplaćuju 150 kn.
-
tako je. prvi put pod garancijom je besplatno, kasnije se placa 150 kn.
-
okej! tnx!
and ...
imate li neku favorite stranicu za takve programe ??
and ... dali se nesto moze (takve riječi se ovdje ne koriste) takvim programima u
mu/ru/kama amatera ??
-
moze se zeznuti, ali se moze i popraviti...
mozes poceti sa www.siemensfreaks.com
-
tnx ..
previse posla ^^;;;;
ajde izvuci cu se na garanciju ...
hvala =)
-
ima jos jedna opcija. bit ce danas ili sutra ne netu (www.siemensfreaks.com), ali ako nesto pođe po krivu - nemas pravo garancije. Mislim da ti je najbolje otici u servis, i tako ti je besplatno...
-
Koje melodije pleja vas cx?
Meni nece da svira mmf fajlove a imam hrpu od starog st55 koji jeplejo sve osim mp3-ca
-
U jednoj sam temi na forumu pročita(sad je nemogu nać)da se mobitel(cx65)može zeznit tj.da se mogu snimat video klipovi dulje od 30 sekundi.
-
-
Se može kako staviti koja pjesma u taj mobitel pa da to bude zvono
-
formatiranje cx65
Ljudi pomagajte.
Sa siemensovih stranica sam skinuo mpm i početne postavke mobitela i povezao se sa mobitelom preko IR. Pola stvari u MPM-u ne radi (izrada backupa, pripremanje mms-a) pa sam odlučio formatirati mobitel. To je proteklo u redu, ali se nakon toga javio problem. Nemam više aplikacija u mobitelu, jer u fileu početnih postavki mobitela nisu stavljene, nego su samo otvoreni đepovi, Da li tko ima kakvu ideju što da radim, jer mi se mobitel ne šalje u servis (bez njega ću bit 10-15 dana, jer ga moram slati iz Rijeke u Zagreb)?
Palo mi je na pamet, ako mi netko od vas može poslati mailom sve podatke iz njegovog mobitela?
Unaprijed hvala
-
pogledaj za flex memoriju negdje na netu - sigurno ces naci. ili ti moze netko i poslati svoje...
Dosta opcija na MPM ne radi preko IrDA vec samo preko kabela...
-
Ja sam pokušao potražiti na netu flex memoriju, ali bez uspjeha. Od fileova koji se nude, sve su to kopije zipa koji je na siemensovim stranicama, ali to nije potpuni backup,jer u folderu java su otvoreni samo folderi, a od jar fileova ništa. Što da sad radim? Ima li tko kakvu ideju?
-
pa neka ih netko izvuce sa svog moba pa ti ih posalje...
ja na zalost nemam taj mob...
-
Da li ti fale samo Java aplikacije ili kompletna flex memorija?
-
fale mi samo java aplikacije
-
Ako netko ima volje da mi pošalje,... bio bih jako zahvalan
-
Napiši koje, možda netko zna gdje ih ima.
-
-
Skinuo sam emulator za cx65 i neke igre sa neta (jar i sis sa Mobango sajta) ali kad sam ih stavio na emulator stalno mi javlja neki problem (file possibly corupted)!
Jel to do igrica ili do emulatora!
-
-
dečki imam problem .
frendici poslao temu preko ir-a,ona primila teme ali neda se instalirati imaju neku grešku.
probao izbrisati ali one samo za čitanje.
teme zapele u data inbox i nedaju se .
-
Već je bilo o tome rijeći na forumu,ali dobro.Prvo ideš u Postvke,pa Telefon,pa Asistent mem.,pa Misc,Data Inbox,i to iz Data Inbox-a obrišeš.
-
Skinuo novi SW za CX65 sa simensovih stranica, i kad ga pokrenem (sve prema uputama) ugasi mob i kaze wrong SW. Zake? I jos jedno pitanje: Dal moram prije stavljanja novog SW-a stavit orginalne ikone (imam one od S65)?
-
ne moras staviti originalne ikone. Mozda imas vec veci fw nego sto pokusavas ubaciti. Koja je verzija tvog fw-a na mobu? Jesi 100% siguran da si skinia pravi fw fajl? Jer ne ide bilo koja na bilo koju...