Jasno kad je kamera u S700 JEDINA koja ima CCD čip, dok ostale slikaju s CMOS čipovima...= Citat =:
Izvorno postao nino77
Printable View
Jasno kad je kamera u S700 JEDINA koja ima CCD čip, dok ostale slikaju s CMOS čipovima...= Citat =:
Izvorno postao nino77
Pardon, fulao sam slovo. Nisam skužio da je napisano S700, koji ima megapikselnu kameru. Mislio sam da se odnosi na K700. He...bilo je pretty late. ;D Pardon, again.
Vi ste svi blesavi. :rolleyes:
Telefon sluzi za telefoniranje, a ne za slikanje. Ako hocete slike koje ista vrijede, nabavite si digitalac. IMHO, slike slikane mobitelom su jedino (donekle) i iskoristive na mobitelu (MMS, caller picture i sl.). Zar ste stvarno mislili da mobitelom mozete dobiti slike koje na kompu izgledaju dobro?!
A sad malo ontopic. ;)
Imam K700i, i ni ja nisam pretjerano odusevljen slikama. No s druge strane, nisam ni ocekivao nista vise. Ipak, moram priznati da je (meni barem) K700i kamera (neznatno) bolja od drugih mobitelnih kamera koje sam vidio (nije da sam ih puno vidio...)
pa to svi ovdje znaju, ali s obzirom da su kamere ipak ugrađene u telefone zakaj ne bi o njima raspravljali?= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Ma nista ja ne kazem, rasprava je u redu.
Samo mi se cini da neki ocekuju previse od t(akv)e kamere... :scool:
ja isto to mislim.
eventualno za poslikat neki autic u prolazu il tak nesto-al za bilokaj su svi ti mob-fotici losi.
frend imo mc60 sad t630-daj tim mobitelima treb "filmsko " osvjetljenje da bi slika nekaj valjala.
velite,slikaju u vga rezoluciji,blabla
moj olympus (trenutno najjeftiniji na trzistu)c-160 i kad mu sliku resizeas na 640 zgleda dobro.
ja namjeravam kupit v550 ,nadam se da su slike OK :D
Meni je kamera od k700i sasvim dobra, mogle bi slike biti boljeg kvaliteta, ali hej...bar su na zaslonu telefona sjajne :) Pogotovo kad se gledaju preko Slide show-a, to jest preko cijelog ekrana.
Za ono za šta je namjenjena meni je dobra, a kad neko hoće da slika nešto zahtjevnje (panorame gradova i slično) onda je za to nezamjenjiva digitalna kamera.
ja posjedujem motorolu v-300 i slike kad ih prebacim na komp su solidne 640*480 i tak da mislim da svi ovi mobiteli imaju kameru radi šminke ...jebi ga,a ak hocemo vrhunsku fotku ,zna se da za to postoje digitalni fotoaparati!!!!!!!!!!!!!
Ja imam T630 i slika nis ne valja.Samo mi je jednom ispala savrseno slika ali,naravno bio je suncan dan i uvijeti su bili idealni.A ono nocno snimanje ti jedva posvijetli sliku za koju nijansu...
sad ću ja uslikat mrak i poslat da vidite kako se vidi na f500i
šta kažete na fotku
Kaj je to???
snijeg u mom dvorištu
mogu ti rec da si me posteno nasmijao :klap: :rotfl:
zašto nasmijo?Pa to je samo fotka u mraku
pa nekako mi lici na... govance :D
aaaaaaaaa,to se malo otopio
hahah,dobra
svaki dan sam u dodiru sa k700 i sa f500 aparatima, f500 me razocarala kamera a k700 ipak pomaze ona lampica za mrak ma sve u svemu... nista vrjedno posebne paznje.
ajde neka netko priloži fotku u mraku sa k700i da usporedimo
ali trebala bi biti ista slika, dakle isti polozaj snimanja i isti objekt i isto vrjeme i ista kolicina svjetlosti...
ja imam SE k700i i puno su bolje od ovih slika koje su tu stavljene. slike su super