Da ekran mi je pun otisaka prstiju pa ga moram stalno brisat zato više puno i ne koristim touchscreen!
Printable View
Da ekran mi je pun otisaka prstiju pa ga moram stalno brisat zato više puno i ne koristim touchscreen!
Daj mi do kraja tjedna kad kompletiram mašinu pa ćeš progutati ove riječi :evil:= Citat =:
Izvorno postao dakinho
Čekam novi proc, kuler za proc i kuler za grafulju :cool:
I need a life :retard: ;)
mislim da ja zasad imam naj home made kistru :D
jos nije gotovo...... mislim nikad nije gotovo, uvjek nes prckam i dodajem
http://www.imageuploader.net/images/179135masina1.JPG
kao sto se vidi, kistra odn kostur nije cjeli u crnom, a vidi se i da nema floppya :D
http://www.imageuploader.net/images/534691masina2.JPG
http://www.imageuploader.net/images/636945masina3.JPG
Sori killa, nisam impresioniran :p
Kaj je tu ekskluzivno? Ajde, impresioniraj me :)
da stvarno killa sorry al em što su ti male slike i
uz sve to moram se nažalost prvi put složit s
chelavim da ne vidim ništa posebno....
pa nemorate vi biti bit impresionirani.... ja samo ne podnosim da je kuciste 'zatvoreno', zapravo, ne podnosim nista sta sta je tvornicki.
BTW komp ima jos hrpu sitnica koje se ne vide na slici a slike su male jer kad su vece onda su mutne pa sam ih smanjio.
meni je bitno da sam ja zadovoljan smojim kompom boli me procesor za vas :D :D :D :D jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
...gejmerski prostaci... ;D
Evo neki dan sam morao ubit' 3. generaciju paukova u kompu (je izdahnuo mi je CD) i pročitah na njemu da mu je proc. 500 MHz da ima 64 Mb memorije i da se vrti na W 98SE te da mi kablovi pokušavaju opet riknut'...
Ženinom kompu se ne mogu približit' pošto je on ipak nov i mogao bi slučajno odlijepit' naljepnice koje su na ekranu...
(da ne smijem ni pokušati spojiti nas u mrežu jer bi se dotićni mogao postidit' s kakvom bagrom mora komunicirat'...) :D
Mene je samo zanimalo što si ti to modificirao jer se iz slika ne kuži= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
čil dud :)
a kako bi to trebalo biti modificirano da bi ti primjetio? da pretvorimn pc u auto? ima hdd hladjenje, ima zalman, klokan je, sajlenseri, ima posebno hladjenje graficke..... mislim da je to dosta. kuciste (stranice) su posprejane u crno
planiram neonku i jos nes
na slici se ne vidi, zice i gumbic za reset racunala su... ugl nisu na svom mjestu :D
pa nisam ni rekao da je nes posebno... al meni je.
Zainteresirao si me :)
Daj malo detalja, pogotovo o silencerima, o čijoj korisnosti se da raspravljat budući da ti je KUĆIŠTE OTVORENO! :p
I aj neku poštenu sliju stavi, case modding je zabavan.
i daj molim te reci kak brišeš prašinu sa dotičnog:dunno:
gle......... ma neda mi se zezat stobom... :(
pa sta ste me sad napali svi u vezi kompa..... ja nisam nikog...
kolko sam vidio do sad, svi imaju obicne i nezanimljive konfiguracije. ja sam takav da mene serijala ne zanima, mozes ti rec da imas najjaci proc i najjacu graficku, boli me ona stvar, sve dok nije nesto modificirano, bilo softwarske prirode ili neki tuning na kucistu...
pa killa kaj si ti zabrijao na negativu???
stvarno nas zanimaju odgovori na ova pitanja koja smo postavili
uopće te niko nije napao,samo smo znatiželjni;)
da killa i čelavi je zabrijo na clockanje, ventilatore s plavim ledicama, termalne paste i slično i sva mu lova na to ide pa ga fakat zanima kaj si ti sve konkretno napravio... on bi samo iskustva razmjenjivao...
Bogati, pa ja sam bio ozbiljan :) Šta se odmah vrijeđaš?= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Fakat me zanima kaj si sve stavio jer mi je to oke.
Recimo, ja sam stavio novi kiler na grafičku i sad ću stavit mobile proc kojeg ću klokat da se dimi i na njega Gigabyte 3D pro vent.
******, mislim da ću kućište mijenjat :crazy:
Dobro dosta prepiranja!Svatko ima svoje misljenje,ako se nama ne sviđa @Kilina kanta...njemu se sviđa!
A Whiteboy svaka cast sto si pobrisao offtopic poruke!:beer:
da, definitivno kupujem i novo kućište :)
Killa daj par savjeta oko silencera.
sori sto sam krivo shvatio... sajlensere sam mislio za hard....... a da zelim imat kuciste onda bi stavio i onu spuzvu za gusenje buke... eh da mi je para....
stvarno volim pc tuning i steta sto po nasim pc casopisima nema mnogo o tome... a casopisa bar ima puno...
Da se malko vratim on topic :spin:
CPU: Athlon 2500+ Mobile@ 2360
MBO: Epox 8RDA+ --- trenutno je fsb 218
RAM: 2 x 512 Kingmax Hardcore DDR 500 ( zlatni moduli )
VGA: GF 6800 GT @ Ultra 416/1200
HDD: 1x Segate 160 Gb, 1x Maxtor 160 Gb
DVD prža Pioneer
Sound: CL Audigy 2 ZS --- spojeno na njih: CL 5.1 zvučnici ili Zalman 5.1 slušalice
Monitor: iiyama 19 451 VisionMaster Pro
Net: ISDN ( uskoro ADSL socijala :bunny: )
To je otprilike to, od bitnijih stvari :comp:
Bome nije loše Paske :) Koliko si gladovao za to?
Ja sam si danas ubo i dodatnu zvučnu karticu (Maya 5.1, + optical out) da rasteretim procesor koji koristi 'kartica' koja dolazi s matičnom pločom (koja je isto iznenađujuće dobra)...
i kako radi ? ;D
fakat si paske potrošio koliko?
oko 15000 kn za komp? znam i ja jednog koji je toliko
potrošio sada nema kaj za jest;)
ja sam ubo novu grafičku radeon 9600XT sa 256MB
i far cry radi sad na high resolution(konačno :) ),više mi
se neda surfat od kad imam novu grafičku;D ....gog:p
Odlično! Prije je zvuk lagano krckao u nekim djelovima u Far Cry-u, vjerojatno baš zbog opterećenja proca, sad je sve kristalno čisto! Jedino kaj nema vlastiti ekvilajzer, što je ona na MB-u imala, pa ga moram koristiti iz WMP.= Citat =:
Izvorno postao gog
sta je ovo, svi nesto kupujete... daj i ja bi nes!