-
Kome nisu novci u pitanju najbolje da uzme Vip ili T-mobile. Imaju vise opcija, mogucnosti, mobilni internet, dual sim opcija (ili kako vec), mogucnost aktivacije carnet interneta npr 1 gigabajt ili 3 GB...uglavnom Vip definitivno nije loš. T-mobile je otprilike tu negdje, kao i Vip. Bio sam na Vip pretplati 2-3 godine i račun mi je bio 250-ak kn kada se trudim uštedjeti malo. A da ne govorim o računima od 500 kn kada se opustim...(imao sam opciju 0 kn s roditeljima). Kada uzemete u obzir da sam student, meni su kune bile i jesu bitne, tako da sam prešao na tele2 i koliko god pričao, nisam imao račun veći od 150-ak kn. Internet 10 mb je dovoljan za mobitel, a napričam se daleko više nego na Vipu. Ipak, šta ću ja sa 3 gigabajta na mobitelu? Skidati filmove!? Tako da smatram da prosječnom građaninu naše države Tele2 je više nego dovoljan! Tomato nema internet pa je ipak malo slabija opcija. Tele2 IMA svuda signal, signal NEPUCA, i neznam koje su još gluposti bile navedene! Tko želi pričati nekoliko puta jeftinije, uzeti će tele2 - a tko ima para, sasvim mu svedno koliko plaća! Može uzeti i satelitski kakav telefon, da ima i džungli signala, ako ode nekad, možda...il na safari...
TELE2 - topla, topla preporuka!!!
-
Na T-mobileu više od 6 godina.
I dalje razmišljam o prelasku na Tele2 ali bih htio da cijela obitelj pređe na tele2. Naravno, šta bi bilo kad bi bilo... Nemrem objasniti svojima da stereotipi poput gubljenja signala i pucanja veze ne postoje... OK, nisu više tako izraženi.
-
Tele2
Koristio, ali sad imam mobitel kodiran na T-mobile, pa moram T-mobile koristiti.
Kada sam koristio Tele2- stvarno sam puno pričao i zvao i nikako da potrošim sve s računa :D
Makar, ja i ne pričam toliko puno na mobitel, jedino šaljep nešto sitno poruka- tako da mi je stvarno svejedno... :)
Mario92- boli te briga, tebi će ionako biti jeftinije nego sad :)
-
Ja samo znam da kada sam išao prebaciti broj na tele 2 i dok sam čekao da se obavi papirologija, dakle nekih 15 minuta, su došla još bar dva čovjeka da prebace broj. I djevojka koja je radila tamo je rekla da imaju masovan prijelaz ljudi na tele 2, a pogotovo od početka godine.
I još jedna činjenica, uzeo sam pretplatu 150 kn, i više ne gledam koga zovem, što je na simpi bio slučaj i jedva potrošim tih 150 kn. Koji će ti vrag 0 kuna opcija, napraviš tri poziva prema drugoj mreži i pojedeti ti cijeli račun.
Ja prezadovoljan, samo neznam zašto nisam i prije prešao nego davao masnu locu HT-u.
-
VIP. Osobno s Tele2 nisam imao iskustva, ali s T-Mobileom jesam. Često pucanje veze, loša kvaliteta zvuka, kašnjenje poruka, mobitel je upaljen, ali ljudi koji me zovu dobivaju poruku da je ugašen i tako. A frendovi imaju slična iskustva. Pobjegao sam glavom bez obzira, VIP je za mene zakon, od kvalitete signala, pokrivenosti, usluga, ljubaznosti osoblja i VIP centrima itd.
-
"Paradajz" ne spada u operatere,treba ga dodati uz Vip jer je to njihov proizvod (nazovimo ga socijalna tarifa).
-
socijalna ili nesocijalna ali dobro dođe za 2 ili koju vec karticu...