-
siemens ima svoj sustav za rad sa memorijom telefona - do sada je to bio SDE i SDS, a sada se zove MPM. Uglavnom s njima radis kao da radis u win exploreru.
blz prebasis na mob ili na mmc pa je instaliras pomocu blz installera...
ne pretvara sis u blz, nego kad kopiras blz datoteku na mob pomocu blz instalera je pretvoris u sis. Naravno da su blz bolje kvalitete, pa samo neznam, rayman uzme nekih 13MB, a neke su i preko 20MB kad ih instaliras na SX1...
-
Ima onaj neki program... UnMakeSIS...
Taj program ti instalira na kompu SIS file i onda to što je instalirao kopiras samo na mob tamo pod e:\system\app
Kod mene je sve to OK!
Nego me sad Bluetoot muci....
-
da, ali on ne raspakira blz. ako nekome treba imam ja oba programa...
-
ma meni je na n gage-u pc suite dovoljan.
koliki su?jel mogu na mail?
problem s BT-om je?
-
ma nisu veliki, mozda do koju stotinu kB...
-
-
danas u toku dana cu poslati ;)
-
Evo da ne postavljam ponovo ''glupe'' teme pa da pitam ovdje.
Kupio sam USB DATA CABLE za simens sl55 posto nije bilo drugog i povezo sam se sa svojim sx-som i u simenes data suite nece da ga prepozna, pa jel to zbog kabla il ja to neznam spojit kako treba ili mozda nesto deseto?'
HVALA!!!
-
Kabel za SX1 je drugačiji od ostalih kabla s malim konektorom.
SDS ti odma ne prepozna mob. treba malo pricekati....
Uglavnom, kad instaliras SDS dolje u desnom uglu ekrana (pokraj sata) imas ikonu zelenog mobitela.....i kad prikopcas mob onda on promijeni boju!
-
Ma i ovaj ima nekakav konektor i kad ga prikljucim na simensu mi izaci ovu poruku: accessory no supported.
Ma sjebo sam se izgleda nije to taj kabal!!!
-
a imali jos koji kabal da radi sa sx-om a da nije njegov orginalni???
-
-
gle, ti kabeli (USB od serije x55) ne rade na sx1 jer sx1 ima "pravi" usb kabel. Moze se naci USB kabel za SX1 koji nije njegov oriinalni, ali mora biti bas za SX1...
-
imas kupiti kabel za sx1 u solvensa (www.solvens.com)
-
zar ne može koristiti normalni mini usb kabel.
na n-gage nisam probao,ali nadam se da može (morat ću probati spojiti na kabel od printera).
-
inace sa sx1 dobijes i kabel (USB) pa se ne treabs misliti...
-
a ako ne dobiješ ili nisi kod kuće?
-
pravac dućan i kupi orginal;)
-
ma imam oriđiđi,ali me zanima čisto hipotetski da li bi funkciju usb memory sticka mogao iskoristiti i s prijateljevim kabelom,ako moj nisam ponio?
al nije bitno ionako kupujem uskoro hard i ladicu.
-
pa svi kabeli za sx su isti ako to misliš
i naravno da bi ga on prepoznao pa i
kod prijatelja;)