LOL pokusao sam to, zapravo to mi je prvo sinulo kao riješenje, al ne reagira:cry: !
Printable View
nije to...vidite da ne reagira ni na slovo "N"!!!
ovako starac otvori kuciste vidit ces bateriju jednu malu pljosnatu ako si kad otvarao racunar znat ces o cemu pricam...lijepo ju izvadi van na nekih 10-tak sekundi vrati natrag i pokusaj ponovo u bios!
Probaj kupiti novu bateriju, ako je tu problem, Ide ti CR2032 i nije skupa.
E, jedno pitanje: na koji način je spojena tipkovnica? Ako je USB, onda ti ne radi u BIOS-u... barema sam ja imal taj problem na starijem kompu.... Ako je spajaš na PS/2, onda ne bi smjelo biti problema...
I jel ta tipkovnica ispravna uopce?
Ako je bilo kako drukcije spojena osim PS/2,onda 99% nece radit...
Tipkovnica nije spojena preko usb-a nego na priključak koji je sličan ps/2 samo širi. Mislim da nije problem u tipkovnici jer kada uđem u bios da postavim bezveze neki password sve tipke odlično rade.
Hmmm.... BIOS Flash?
Jedino mi preostaje da uradim update BIOS-a. BTW nabavio sam nekoliko CMOS baterija od starijih računala i kada bilo koju stavim isto se događa tako da do baterije nije....
ojjj druze jesi nadrljao s tim... koliko vidim BIOS ti ne slusa neke naredbe... pretpostavljam da znam koja je verzija BIOS-a aj pokusaj cini mi se da imas negdje naredbu LOAD SETUP DEFAULTS...pokusaj sa tim!!! pa onda probaj uci i nastelit boot device!
Uzmi od nekog neku drugu tipkovnicu...
Probaj sva slova na tipkovnici... igraj se :D
Koja je matična uopće? I revizija po mogućnosti....