kad kliknem na link, ne otvori mi se ništa...
kao neki bug, samo piše afdasaf nešto i to je to....
u čem je problem?
EDIT: proradilo ;)
kad kliknem na link, ne otvori mi se ništa...
kao neki bug, samo piše afdasaf nešto i to je to....
u čem je problem?
EDIT: proradilo ;)
Hajde nešto napravi.... da pamti username i password, dosta nas ima nekoliko računa jer se 15 poruka brzo potroši pa da pamti još nekoliko accaunta, tako da odaberemo drugi username a lozinka sama skoči i prijavi se... kužiš?
@kaplica
jesi li sta skontao meni nije nish doslo!!!
s ovim se slažem, al opet, bolje da ima reklama tako da i drugi znaju za taj toolbar ;) i isto mislim da bi bilo dobro ako se može napraviti da se poruke ne odvajaju zasebno nego dođu kao jedna... ja npr. ako nekome pošaljem poruku (kao 2 poruke), njemu prvo dođe ova druga pa nakon nje prva..
@lika 091, napravit ćemo to u idućoj verziji, daj samo preciziraj da vidim jesam shvatio :p...znaci kad se potrose sve poruek jednog accounta, automatski se prebaci na sljedeći, ili hoćeš da iskoči prozorčić i pita koji acc želiš?
@tnt_tunja, još uvijek ništa, ali radi se na tome ;)
@medena & F.E.A.R. , sto se tice limita slova u poruci, reklama ne utjece na njega, zato jer je VIP odredio 120 znakova po poruci, a ostalo je automatski rezervirano za reklamu, bila onda 10 znakova ili 40.
Ne može se napravit da poruka dođe u komadu (možda i može, ali to treba s VIPom rješit :D ), i to što prvo dođe druga pa prva, to je isto do VIP-a, znači kad bi se nas skupilo pa im svi poslali da to šalju kao jednu poruku, možda bi se i potrudili pa to promijenili... :/
Mislim da pamti lozinku i pass, nema veze jesi li potrošio 15 poruka ili ne,
Recimo da kliknem na postavke računa i pod user name krenem pisat drugi (treći, četvrti, nema veze...) acc pokaže mi ga ispod, odaberem ga a lozinka se sama upiše
Mislim da nisi u pravu kad je ovaj limit znakova u pitanju...recimo,predjes limit znakova i pocmes pisat drugu poruku,ne samo sto ce doc odvojeno,vec ce u obe 2 poruke bit reklama...ti mozes namjestit sebi,probaj poslat s reklamom i bez,pa nam javi ako nakon odredenog broja znakova predje u 2. poruku......
aha oki...ukoliko sta bude javi...jer smatram da je ovo super stvarcica!
Mislim da sam ipak u pravu :smart:, dakle, VIP je odredio 120 znakova za svaku poruku, moraju dolazit odvojeno i na kraju svake poruke je onaj tekst kojeg postave oni (ili kapljica)...tako ad...poruka ne trpi ništa zbog reklame (ili ljepše rečeno, potpisa :p)
Eto...poz..
Jel mogu poslat poruku u bilo koju europsku državu il su samo neke određene
podržane
koja je onda mreža ono u imeniku što ima opcija za pozivni +436 i +386?
Austrijski Mobilkom A1 koji je i vlasnik VIP-a i slovenski Simobil ako se ne varam.
pa ako se može slat samo u domaće mreže zašto ima njihov pozivni broj u imeniku?
Ako je i za domaće mreže fino radi...:respect:
I uvijek je na dohvat ruke za brzi sms...
u imeniku je zato jer VIP pruža mogućnost slanja na te dvije mreže, tako da ne vidim razlog da i ja ne pružim tu mogućnost, nego ovako..
Ako je netko zainteresiran, možemo isprobat slanje na brojeve u europske države koje VIP ne podržava, ako netko ima takav broj, neka mi se javi na PM s brojem, a ja cu onda probat poslat poruku na taj broj pa cemo vidjet da li je stigla.. :)
To je smisao cijele stvari :), brzi sms...
E da, ovo je fenomenalna aplikacija. Mislim da nije problem što se autor malo reklamira, samo oprezno :) Ono full brzo i jednostavno poslati besplatan SMS :) Kad će widget za mobitele :D Hehe
ja sam probo u BiH poslat i provjereno nije stigla...bilo bi super da bar tamo idu sms-ovo:hrv:
Pa i najbolje je za javu.
Svi mogu koristiti, a i prepostavljam da je jednostavnije.
Samo da možeš nekako napraviti da je potrošnja prometa što manja.
Možda da se spoji na internet tek kad stisneš "poslati".
nemoze kolega jos u BiH,al se radi na tome...ima nas jos koji smo zainteresirani iz BiH!!!
E baš sam razmišljao bi li se to moglo, moram priznat da je ideja fantastična :hrv: Možda bi bilo najbolje u javi upravo iz tog razloga da ju mogu svi koristiti, ali ako će ti biti lakše možda nije loše da napraviš i za symbian, budući da sad velika većina "naprednijih" korisnika ima symbian (a oni "nenapredni" vjerujem da ni neće koristiti ovaj programčić) ;) Svaka čast na ovom dosad :respect: