ništa nije tražio!radi se o i68+!ja zadovoljan sa njime!još ima nekih stvari koje bi želio podesiti pa ako netko zna nešto više neka podijeli znanje samnom!:headbang:
Printable View
ništa nije tražio!radi se o i68+!ja zadovoljan sa njime!još ima nekih stvari koje bi želio podesiti pa ako netko zna nešto više neka podijeli znanje samnom!:headbang:
I ja sam kupio I68+ i imam isti problem sa deklaracijom.
Kako ste uspjeli dobiti CE Declaration of conformity
pomoc mi je hitno potrebno
Hvalaaaaaaaaaa
Planiram si nabaviti jedan i68+ pa ako netko tko ga vec ima neko vrijeme moze napisati jel ga se isplati kupiti=?
Vidim da ima razlicitih verzija,mislim na software u njemu_ova najnovija podrzava kartice do 8Gb_
I jel obje kartice mogu raditi u isto vrijeme?
Ajde pomozi nam i objasni kako si dobio CE. Kako si ga uspio uvest?
Evo ljudi da odgovorim, na pitanje ove Deklaracije za i68+.
Dakle kontaktiral sam tetu u Agenciji, te u opsešnom razgovoru došli smo do zaključka da deklaraciju oni imaju. Tako da je potrebno samo uplatit 200kn, ispunit zahtjev i gas na carinu.
Hvala svima koji su pomogli da se ovo riješi.
Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:tclosed:
e ljudi moji ako je to istina super,ali ja sam kontaktirala nekog lika u Agenciji mislim da se zove Mladen Sikirica i rece mi da nema za taj telefon ali cu mu faksirati papire koje sam iskopala na netu pa sta bude.Papiri su iz zvanicnih upustava za i68+.pa mozda upali.
evo opet ja ,danas sam zvala agenciju i isti Sikirica mi mrtav hladan odgovori da imaju za taj mob certifikat i da samo uplatim 200 kn pristojbe i mogu podici mob na carini, dakle netko se izborio...
šta znači razred emisije?? gdje da nađem podatak o max izračenoj snazi??
Molim za pomoč! Narucio bih mobitel i68 ali treba sve i svasta! Vidio sam po forumu da se to uspijelo riješiti te me zanima da mi neko objasni kako i kako je uspjelo proči kod HAKOM-a? Hvala
gdje si nabavio Cect SciPhone i68+ CE Declaration of Conformity
imam i ja isti problem Cect SciPhone i68+ CE Declaration of Conformity
pa ako netko ima informaciju bio bih zahvalan coso@optinet.hr ili mirko.poljanac@gmail.com
imam deklaraciju , tko treba neka se javi
na coso@optinet.hr
deklaraciju možeš dobiti na coso@optinet.hr
@coso@optinet.hr
Ajde malo lakše sa nabijanjem postova jednog za drugim.
sorry ako sam dosadan ali mi do sada nitko nije mogao pomoci... trebam hitno papire za mob i68+ , vec mi je na carini.
treba mi odobrenje od HAKOM-a
kontaktirajte me na:
njembrih@inet.hr ili meow.bi@gmail.com
Dali mi netko može pomoči prilikom ispunjavanja zahtjeva
Točnije dijela Osnovni podaci o RiTT opremi
eeeeee....molim te odgovori mi dali imas taj Declaration of Conformity jer meni treba hitno..plsss..ako nemas di si nabavio????