Alloo pa to je žena kojoj govoriš da provuče karticu svoga računa!!!
Ajde možda i moguće dok se nije udala pa još baca mamce, kao meni moja nekada ;D ;D ;D
Printable View
kao prvo, to mu je prvi brijaci aparat, tako da zna jednako koliko i ja o njima, moze eventualno birati prema svojoj percepciji estetike.
kao drugo, pa, to bi kao trebao biti poklon. ak on odabere a ja samo provucem karticu, to je isto k'o da si ga je i sam kupio. s mojim parama ;D dakle, nije bas poklon.
;D
Pa, poklon je u smislu da ga nije on platio. :D
JEEEE
Luna misli reći da ako njezin dečko je povede za rođendan na večeru i kasnije je povede po trgovina da si izabere cipele ili čizmice da ona to nebi tako veselo prihvatila kao da joj bude iznenađenje u tajnosti sa mucastim kućnim papučama!
HAHAHAHAHA Nemoj farbati nas starije ako ovi mlađi to puše ;D
imam jedno pitanje, sorry sto ulijecem u temu, ali je usko vezano uz tvoje pitanje.. ti si vidim kupila braun series 1-150 koji ima i moj brat. E sad, meni je on za Božić (dao mi je dar ranije :)) kupio braun series 1-170. Zanima me u cemu je razlika, jer ovaj moj 170 nema baterije i radi na struju samo, a skuplji je :confused:... Jos ga nisam koristio, pa se mislimo da ga vratimo u trgovinu, i da uzmemo ovaj jeftiniji koji ima bateriju u sebi....
;D
iskreno, nemam ti pojma u cem je razlika jer mi ovaj jos nismo ovtvorili, zapakiran je i ceka bozic, pa ti tek tada mogu procitati detaljne karakteristike..
ovako ti samo znam reci da ima bateriju, da se moze prat pod vodom, da sam dobila neku malu tubicu necegea za podmazivanje i da mu je garancija 2 godine.
a cuj, moze bit i da je skuplji zato sto je noviji model.. ne znam, zaista.
A Luna, ja već mislio da ti sebi 'oćeš uzet :D
Ja koristim Gillete Mach3 (standardni) i meni je zakon...i za brijanje i za stiliziranje i što već ide uz to :notooth:
...a ja koristim samo:
http://www.gillettem3power.com/us/im...nav/fusion.jpg
Da nebi možda najskuplje HAHAHAHA
MA dajte ljudi koji vam je k¤¤¤c pa koristim Gillete 2 one jeftine plave sa dvije britvice,
zašto dati veće novce za isti posao?
da si budeš kul u kupaonici :D
aparat je isproban, dragi prezadovoljan ;D
bradu i brkove skine fakat dobro, cak sam se i ja zacudila, ocekivala sam da nece biti bas glatko, ali je! nema razlike u usporedbi s britvicom! jedino zaliske ne skine skroz, ali oni mi i nisu toliko bitni ;D
aparat je braun series 1 130.