ali torbica im je 350kn, su oni normalni?!?!?!?
Printable View
ali torbica im je 350kn, su oni normalni?!?!?!?
Nisu. Ali vjeruj mi. Isplati ti je se uzeti. Ja sam ga imao 3 mjeseca bez futrole i toliko se izgrebao onaj metal iza da to grozno izgleda. Postoji jedna idlična pasta za čiščenje ali je nikako ne mogu nabaviti. Zove se iCleaner i dobe se dvije bočice. Jedna za plastiku i jedna za metal= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Ako vec dosta love izbacis na Ipod ona je dobro nesto dat i za zastitu :cool:= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
jel se moze ona kopca skinuti!?
Dala bi se skinuti. A uz futrolu dobiješ i jednu futrolu od tkanine. Kao one za naočale što se na vrhu zatvore= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Ako netko može nabaviti ovu tekučinu za čiščenje bio bih jako zahvalan.
http://www.ipodcleaner.com/
Nigdje je ne mogu naći a i ako nađem neki web shop koji je ima onda on ne prima diners ili neće slati u Hrvatsku
ma jacu dati sasiti od fine crne kozu futrolu. kolko kosta ova tekucina?
Skupa je majku joj njezinu. Oko 200 kn su dvije bočice i krpica za trljanje
sve za ljepotu ;D
uskoro ce pocet prodavat i krevetice i obleku za njega pa na kraju i kucicu da ima gdi zivit
Sve je dobro dok se ne pocnu razmozavat;D= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
a sto se vi bunite???Kad ste izbacili tolike pare za ipod onda ga treba održavati!
Kad smo već kod toga. Postoji skijaška jakna koja u rukavu ima kontrole za iPod. iPod se fino spoji u džep, zatvori i to je to. Ja sam si je mislio kupiti ali je hebeno preskupa= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
daj se zakopaj :retard: :D lool= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
da bar :) (10 znakova)= Citat =:
Izvorno postao IggXy
imam priliku iz amerike dofurati ipoda pa me zanima jel se isplati, ne novcano, nego sto se tice garancije, ispravljaca za struju...
Jeftiniji je nego u austriji 200-300kn!
Naravno da se isplati. iPod se inaće puni preko firewire-a a uz njega dobiš i punjač sa promjenjivim nastavcima za utaknut u utičnicu. Ti nastavci se mogu i posebno kupiti tako da to uopće nije problem= Citat =:
Izvorno postao kresoml
moze se puniti i preko usb-a
Ne može se puniti preko usb-a= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
a kako se onda moj puni preko usb-a bez problema?
A onda tvoj može. Ja sam probao sa svojim i neće se punit preko usb-a= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
mialim da je to uvedeno u cetvrtoj generaciji. jesi ti uopce dobio usb kabel sa svojim i podom?
Nisam. Kupio sam ga posebno= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
jel sigurno narucit ipod preko ebay-a?
Ja sam prije jedno tjedana naručio tekučinu za čišćenje iPoda pa sad ćekam kad će doći. Ne znam koliko je to sigurno ali jebi da. Tamo sam jedino mogao nabaviti= Citat =:
Izvorno postao Brunek
Jeste vidjeli ovu bolesnoću? iPod sa ekranom u boji :licklips: :licklips: :licklips:
http://store.apple.com/1-800-MY-APPL....0.5.1.2.1.1.0