ma sranje, samo se mozes ozlijediti... vatromet i donekle mada i to zna biti opasno... a petarde nisam uzeo od osnovne a sada sam student,tako da vjerujem da su zanimljive samo odredjenoj populaciji (mladjim generacijama)
Printable View
ma sranje, samo se mozes ozlijediti... vatromet i donekle mada i to zna biti opasno... a petarde nisam uzeo od osnovne a sada sam student,tako da vjerujem da su zanimljive samo odredjenoj populaciji (mladjim generacijama)
Nevolim se grudati, a još manje da me netko gađa. Oke je za novu ispucat 10-20 pa ajde i 30... Ja ovu mislim da necu ispucati više od 10 xD. Ako ne i manje... Možda nijednu...
No, baš nekidan, mislim u četvrtak iz tramvaja su gađali golube i ljude petardama, a kada bi se prestrašili onda bi se rugali... Mislim strašno... 7-8 razred osnovnjaka mi se čini da su bili.
ajmo humanitarnu akciju grudanjem protiv petarda..xDDDDD
mah volio sam petarde kad sam bio klinac ali više ne....nisam bacio niti jednu vec 3g. .....a imam cijelu prirotehniku u kutiji od patika ( XD )......
Brijem u Konjšćinjskoj.
Zenge i ako negdje uspiješ nabavit topovski udar....
DA, ali eto. Vode su promijenile smjer. Uglavnom, imao sam Magnum 5 prošle godine i bio je dobar, no ja bih nešto još jače.
A djeca koja petardama gađaju ljude i životinje su premutava. Trebalo bi i njih malo gađati da vide kako je to.
A što se tiče zakona, ima određeno kad se smije pucati, a prije i poslije toga se naplaćuju kazne.
I ona djeca koja se ozlijede (sama, ne zbog drugih) glupiraju se petardama pa tko im je kriv?
Tko voli, nek izvoli.
E ti koji gađaju ljude njih bi ispremlatio da se ne znaju vratit kući. Kreteni. Treba ih sve u popravni dom, takvi kad odrastu lako postanu kriminalci...
meni su jedino vatrometi zanimljivi za gledat jer stvarno ima zanimljivih efekata al ostalo mi nije vise napeto prije mi je bilo cool al sad vi se ne
Petarde ne bacam već nekoliko godina. Prije nekoliko godina mi je bilo donekle fora, ali sad mi se gadi.
Vatromet je zakon, to uvijek odobravam.
Uvijek vidim hrpu balavaca kako baca petarde i zlo mi je od toga (prošle godine se žešće započinjalo s tim bombardiranjem tek od Štefanja).
Ako te pali eksplozija, odi u rat- tamo ćeš non stop slušat bum bum bum.
mene isto te petarde zivciraju,jos mi je najgore za novu u mom gradu na trgu bila festica,neki frajer slozi "rafal" sa magnumkama,zapali i samo s nogom gurne kraj moje patike i ode,a ja nek skacem ko majmun...
ali vatromet stvarno volim pogledati,makar za vatromet treba dobro sloziti da se ne prevrne pa da te raketa ne pogodi jer onda imas dernek gori nego od petardi
Meni su petarde ock, znam za novu bacit kutiju, ali prosle godine nisam, nit sam stigo nabavit a i atmosfera za docek je bila takva da nije bilo potrebe za tim.
Šta se tiče petardi nemam ništa protiv da se koriste ali to vrijedi samo za staru 31.12 i 1.1, a ne da ekipa baca za Božić kad bi trebao biti mir.
Da i posebno mrzim da za doček nove kad sam znao bit na trgu, pa ekipa baca curicama i prolaznicima pod noge, dođe mi da zapalim jednu i ubacim mu u usta, pa nek uživa u okusu udarca.
Šta se tiče jačine najače kaj sam imao su one zenge i one tnt dinamit.
Najeftinije su za staru godinu, znam da sam s bratičem za staru u zg u neku ulicu(nesjećam se), ugl tam di prodaju oni "Ulični" prodavaći, em se može cijenkat, em su jeftinijenego u dučanu.
Toliko od mene Over and Out!
Ja ih podrzavam.
Nastavak Darwinizma drugim metodama :D
Zivjele rakete
raudi tipo c....ak se tako piše...nešto prehebeno...visine kao one velike zelen(ne znam više kako se zovu) ali udaraju bolje nego 10 megi zajedno...savršeno
Nabavi grumen KARABITA i jednu praznu konzervu od kilu farbe pa da vidiš što znači najjača petarda! ;D
Pucanje karabitom je deset puta sigurnije nego mješavinom baruta u petardama.
Ali šta današnja djeca znaju!
Nekada ih i žalim. Jer za dosta su zakinuta dok smo mi imali više sloboda(ali i strože roditelje;D )
Ma nisu petarde zestoke :D zestoko je bocu od 2l napunit barutom i ugurat fitilj :D ili bocu napunit solnom kiselinom pa ubacit aluminijske folije i malo promuckat....hehe....e to je jace od mege 3 puta,radio sam to vec...ili ako ti je vec do bljeskova i gluposti kupi kesu sumpora i izivljavaj se :D
A ako vec mislite napravit bombu il nesto,u bocu sa solnom kiselinom ubaci aluminijske kuglice (napravi od folije) 30-40 komada....mozes i onih plasticnih okruglih metaka sto idu u plasticne pistolje...(ako se imas di sakrit sve je ok :D)
A uostalom,procitaj anarchy cookbook svasta ces nac ;)
Pa sad ti je najjače dinamitka od mirnoveca 120 kn svezanj od 7 petardi mos kupit u lov i ribolov ako nemate bas mirnovecovu trgovinu,a vi ostali šta nije gušt bacit nešto veliko ispred susjedove kuće pa da on izađe i psuje sve po spisku? :D:sotona:
i f.e.a.r. kako radite to sa solnom? jel treba sta palit? i jel ima gdje fitilja za kupit?