a ja već godinu dana se vučem s 3220 i nikako je se riješit
Printable View
a ja već godinu dana se vučem s 3220 i nikako je se riješit
...polako, doći će i tvoje vrijeme...= Citat =:
Izvorno postao Hacker
još čekam i nikako da dočekam (skoro su 24H prošla) ali problem je to što nemam love skupim pa potrošim na neku glupost umisto da skupim za nekog symba a prije sam ima ericsson a1018s i N3220 i siemens c45 svaki 1.5 godina
pa i tvoj model je lijep....cak sam i htio prodati svoju N6020 da bih kupio N3220 no kako su mi ovdje rekli da je to djecji mobitel i da to nema smisla kupovati....pa sam odustao....dobar mi je i moj mobitel....nije bitno kako i koliko radi....glavno da je u funkciji ako nista drugo= Citat =:
Izvorno postao Hacker
u prosjeku oko pola godine, onda uglavnom nešto novo.
otprilike svakih 6-7 mjeseci. dok ne uleti neki novi!
kao što rekoh totalni sam ovisnik i usprkos zrncima zdravog razuma uvijek se mijenjam , kupim ili prodam da bih imao nešto novo ,sjajnije i eto profila jednog mobyfrikonje:licklips:
pa prije nekih godinu dana sam iamo po 6 mjeseci mob a u prosloj godini sam ih promjenio jedno 20 komada :D
Uglavnom sada imam d500 i jako sma zadovoljan tako da mislim da ce malo duze on ostati kod mene .
U pravilu jednom godisnje. Ali ovaj koji sada imam mozda i prije ode proc!
Redovno svakih 18 mj. dolazi nova beba na čuvanje, mislim, kad mi mobitel nije više konkurentan sa ostalima onda odlazi i dolazi drugi!!!! Evo, npr. motorolina kamera se mogla sve do prije par mjeseci mogla mjeriti sa drugim kamerama, a i bila je među prvim mobitelima koja je imala MP3(ali samo 5MB memorije-šteta). Pardon, malo sam otišao offtopic, ali sam se morao objasniti.:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Svakih 2g :D otprilike
otprilike svake 2 godine, al onda kupim najnoviji model. Recimo prije 2 god. u ovo vrijeme sam kupio (u Njemačkoj) N7610 i bio među prvima kod nas koji ju je imao... ;D :) Sad mi je N80 zapala za oko pa si možd nju uskoro uzmem...;D :thumbup:
otprilike svake 2. godine. ako nešto radi kako treba i zadovoljava me u svim pogledima, onda to furam dok mi zaista ne dosadi ili dok ne uleti neka para pa se počastim. ne patim na tehniku. radije novce trošim na druge stvari :kitty:
U posljednjih 5 mjeseci sam promjenio dva mobitela. :thumbup:
takoder i ja tako :)
moja bi frendica odgovorila kolko ga cesto ukradu...:)
;D ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao lili
u 4 gosine promjenio sam 7 mob. prije 4 god imao sam nekog ericssona s antenom na razvlacenje, poslije toga N3310, nec n22i, SE T610, SE K300i, SE K700i, Samsung D600 ;D ;D ;D
A ZAŠTO STALNO PODIŽETE STARE TEME.???? vas sve treba banat!:-/
Ovisi,uglavnom promijenim mobitel kad nadjem kupca za postojeci ali da je lova dobra,ili kad sam bas ocajan onda skupljam lovu :D
1 na godinu, nikad preko 1000kn. Ugl kupujem kad je stari tak razvaljen da je neupotrebljiv u svakodnevnici :p. Nikad ne prodajem, svi su doma u spešl ladici :)
Prosjek svaki mjesec jedan komad i tako od 1998g. ;D
svake 2 godine,al onda fino kupim neki poslovni model od 3-3.5K kuna koji ima sve što bi mi moglo zatrebati. sljedeća promjena se dešava 28.09.2008.,ili ako nekim čudom budem imao za N95 kad izađe :licklips:
EDIT : sjetih se,pa i iPhone uskoro izlazi :licklips: njami
Svakih 1-2 ali evo od 4mjeseca sam promijenio 2.
obicno imam neki skuplji (najnoviji) SE kojeg ne mijenjam dok ne izade neki bolji :rolleyes: dok druge telefone za druge mreze (tele2, vip) koji su jeftini mijenjam kao carape ;D , dosade mi za koji dan pa kupim drugi i tako