slazem se..odlican wm mob,ali nista novu,osim vece reze ekrana...
Printable View
ma neka velika rezolucija, znam da je jadno da na golemim ekranima danas još uvijek vlada qvga ali opet, pa uzimam mob sa velikim ekranom da ga mogu gledat iz malo veće daljine na kojoj opet rezolucija ne igra neku ulogu. Slika je ljepša ovo, ono. moguće ali iz moje daljine i s mojim očima i qvga je još uvijek ok. Ali da je sramota šta još uvijek qvga forsiraju, je
Hvala gljivi sto me nadopunio. Znaci standard u smislu kombinacije velikog touchscreen ekrana i QWERTY tipkovnice, iako svi znamo da je to krenulo sa HTC-om Wizard, tj. Qtekom 9100....
tj. MDA Vario :notooth:
Mislim da su, posto ga vec izbacuju tako kasno, trebali staviti xenon bljeskalicu (bilo bi vrijeme da to napokon stave u seriju N9x), sto bi nekima bila poveca prednost u odnosu na slicne proizvode drugih proizvodjaca.
Slažem se. Sramota je što je obična bljeskalica, ali uvijek imaju neki model koji ima neki nedostatak...
da, zbog izostanka ksenona neću kupit to čudo. right :D
evo još jedan video!
http://www.youtube.com/watch?v=U-6YcXoRDG0
nešto to nokia pri brzo izbacuje nasljednike...
a i usput ovo je kopija i phona i nesviđa mi se šta će imat qwerty tipkovnicu niti mi se svida nakav način slajda. ono je samo za poslovnjake dok prijašni modeli (n95, n96) su bili više namjenski
http://dailymobile.se/2008/12/02/nokia-n97-hands-on/
bez obzira na zamjerke osobno kao nebašljubitelj nokie ovo je prava mala bombica,čujem da pripremaju još nekoliko high end touchscreen uređaja a ako bude kao ovo...stvarno svaka čast,dizajnom je predivan,mogućnosti odlične,konkurencija xperii prvenstveno rekao bih
to nije nikakva kopija
to je PRVI super ulatra kul FEJSBUK fon.... :rifle: kako bi svi fejsbukovci mogli u svako doba dana i noći na bilo kojoj lokaciji biti na svevišnjem fejsbukuuuuuu....
nokia marketing, sjedi 5
Sviđa mi se OS, ima fora stvari... Slide izgleda vrlo praktično, čvrsto i robusno...
I jedna od stvari zbog koje sam otišao s Symbiana na Wm je bila nemogućnost veće personalizacije Home screena što vidim da je ovdije riješeno...
Nadam se samo da Nokia neće OPET napraviti neku glupost kao npr. staviti slabu bateriju :angry:
Neznam zasto u zadnje vrijeme svaki mobitel sa touchscreenom mora biti ili kopija iPhonea ili "iPhone killer", pogotovo ovaj koji ima slide i QWERTY tipkovnicu...
ovo je gotovo pa pravi review,sto moze znaciti da pocetak prodaje nije daleko.
baterija traje 3-4 dana što je fascinantno s obzirom na ekran
i da, dolazi tek u svibnju :(
što se mene tiče, neka ga izbace odmah, a te "servise" nek uvode kasnije :D= Citat =:
The phone is set to land on most markets in May.
The main reason why Nokia are releasing the N97 in the first half of 2009 is pretty simple - they need some wiggle room to launch all services that are related to this phone in one way or another. The truth is, it's much more challenging to get in gear a whole array of online services, than roll out one state-of-the-art handset these days.
Ne znam šta je toliko revolucionarno u ovom mobu da vam je toliko napet. No big deal.....
marketing radi cuda mile...
ova nokia je za sve must have...:D
kakav marketing? :dunno: nije ovo Apple, neš si pobrkao malo ;)
meni je osobno N97 savršen- jednostavno ima sve sa najboljim OS-om (po mom mišljenju) i još upakirano u lijepo kućište. osim cijene mu teško nalazim mane, a ja bome svemu nađem neku :D