Tome malo si se zaletio... ne postoji ništa što bi moglo upućivati na to kada bi soft unlokc mogao doći. Može biti sutra a može biti za 2 mjeseca.
Printable View
to je dobra vijest :) al vidim da je to neka "beta" verzija firmware-a. Treba pricekat malo da drugi istestiraju, pa ako radi sve kak treba, u nabavku
Istestirao sam, radi (s T-Mobile SIM karticom).
onda je to odlicna vijest. :) ja sam jos na universal simu, i nemaju zasad rijesenje za 2.2
ako mi dojadi ( ili slucajno napravim update na 2.2 ) dobro je znati da postoji rijesenje
Ja sam neki dan kupio univerzal sim od ovog lika i sve mi savešeno radi. Čisto informativno, cijena je 130kn što je mizerno s obzirom da ne gubim garanciju.
negubiš ni sa soft otključavanjem jamstvo kad napraviš resto r briše se sve kao i da nije bio zaključan ja nebi nikad u životu stavo univerz sim
ima kaj novog glede otključavanja?
Nema, samo SIM kartica (za verziju 02.30.03).
Uzeo Rebel SIM www.rebe-sim-croatia.com i presretan sam radi na vip, tele2 jos nisam ni probao, full signal ne dropa!! i jos je no cut verzija znaci ne treba busiti karticu, imam gore 2.2.1 soft 2.30 modem firmware, postat cu slike navecer strava kako radi....
niti jednom nije dropalo treba samo DATA ROAMING UKLJUCITI i 3G iskljuciti i radi savrseno
hvala SEZAM PICIKI...
Samo da netko ne shvati kao reklamu, nisam rekao korisniku da me spominje... :)
btw. kad budes imao vremena probaj na Tele2, javi kako se ponasa. Pretpostavljam da ne radi.