ne znam tak se prica. k700 je prva verzija a k700i (international) je druga s 41mb. nisam bas siguran ipak ja cu provjeriti
Printable View
ne znam tak se prica. k700 je prva verzija a k700i (international) je druga s 41mb. nisam bas siguran ipak ja cu provjeriti
Dajte potvrdite glasine jel dolazi taj sa 64mb memorije??Ako da možda ga bocnem...
gog....s obzirom da si najvjerovatnije izabrao k700i i ja se slažem
sa onim kaj je napisao whiteboy,jedina zamjerka pošto sam imao k700i
jučer u rukama je da joystick je katastrofalno loš....
i da ga samo radi tog ja nebi kupio....ali ti si taj koji odlučuje
vidiš ja sam se baš oduševio sa joystickom... taman je mekan, prihvaća svaku naredbu na svaki podražaj i daje dobru povratnu informaciju...
Nakon tvog potrganog joysticka svaki ti je dobar ;D
i to kaj veliš... ;D
ali ipak sam ja imao podosta telefona (joysticka) u rukama preko testova i sl. i zato velim da mi je K700i imao jedan od najboljih...
bugovi na frendovom k700: kada dodje poruka, svijetlo se ne ugasi dok je ne procitas!, bat traje manje od 1 dana, bt uopce ne radi
@coma_zgb
to te ja pitam, još mi podebljaj uvjerenje da si uzmem Siemens-a :thumbup:
@coma, ja bih rekao da nešto s njegovim telefonom ne valja ;D
i ja bih to rekao gog ;D
whiteboy joystick je premalo ispupčen i jako je sklizak
tak ak si ti naviknut na takve stvari onda mi je sve jasno
da je tebi dobar;D
@ damgol. jesi picajzla ;D onda odi u SE korporaciju i daj im izdiktiraj da ti naprave mob po zelji pa im i plati masno
s65 bih samo kupio kad kod kuce nebih imao digitalni fotic ;D ovak nema sanse da cu imat kakve druge koristi od njega.
@ coma. mislim da mu treba serva i to dobra
dobro gog šta si na kraju izabrao i jesi li već kupio novi mob?
Izabrao sam K700i, a ne znam kad ću ga kupiti, svi uređaji u crkonetu su zaključani, čekam da mu se snizi cijena na neku normalu... :(
BTW, na K700 nije moguće podesiti ponavljanje zapisa u organizeru, ima opcija za premjestiti appointment na neko drugo vrijeme, ali ne može se recimo staviti da se nešto dešava svaki tjedan ili mjesec...
koma!?!? pa to sad možeš na svojem s45i koliko se dobro sjećam
valjda bu to nekak sa novim softverom ispravili...
Prvo, joystick na k700i je jako dobar, po meni bolji od T610 i T630. Imam telefon pa znam šta pričam.
Drugo, k700i ima 41+ megabajta što je po meni i više nego dovoljno, ma šta trpao na telefon imaš uvijek 25+ megabajta slobodno, a sad nema čega nema na telefonu (uključeno 6 mp3 pjesama i bezbroj slika, melodija i tema).
Dakle nećeš se pokajati ako uzmeš k700i.
Moj striko ima SE k700i(i samo je taj dostupan na nasem trzistu) i sve je super osim joysticka koji mi se cini nekak premekan,ali ti njega preporucujem jer sam imo 6230(sluzbeno mrzim taj mob i to javno objavljujem :D) i cini mi se da je k700i puno bolji,a sto se tice cijene pogledaj kod distributera ili na http://www.crovortex.com/mobiteli.ph...roizvod&rb=111 oko 2900kn
Gog, uzmi si K700i. Ima puno bolji ekran od nokie i kvalitetnije je izrađen. Probao sam 6230 i plastika je užasna, sve škripi i savija se a ekran je minijatura.
S65 je , po mom mišljenju, čist ok. Fotke su mu jako dobre i definitivno imaš dosta mjesta za njih s obzirom da mob nema mp3 :) Ne znam kaj fali tipkama, meni su bile čist ok i mogao sam brzo tipkati a i ekran je dosta dobar. Ipak je K700i na kraju bolji bez obzira na bolju kameru kod S65
K700i --> :thumbup: