-
Pošto mi prilično fali Extended Profiles koji ne radi kak spada, odnsono ne mogu i sa kodom dobiti punu verziju, našao sam replacement. :)
SMART PROFILES 1.03
Mislim da je program skoro pa potpuno isti kao i Extended Profiles, sa istim opcijama, što mi super dođe. I još k tome nema zafrkancije sa krekovima i kodovima za full verziju. I za sad radi bez problema. Ako mi što zašteka s njim, javim.
-
Ćemu služi taj extended profiles aplikacija? Nisam je nikad koristio a ni ne ga mi se zezati. Samo me zanima jel korisna
-
Pa, kao proširena verzija Profila. Znači, možeš si birati zvuk alarma za sam alram, pa za alarme iz kalendara, glasnoću pojedinih alarma, pozadinsku sliku po profilima, auto-zaključavanje tipkovinice nakon određenog vremena, postavke za blutut, screen saver, softkey kratice, pokretanje određenih aplikacija, skinova, kada želiš da ti se određeni profil uključi, kad da se isključi... Mislim da je to-to, od prilike.
-
Imaš li ti možda Psiloc Call Register aplikaciju? Ja je tražim već par dana ali nikako da je nađem
-
Nemam, nažalost. Čemu točno služi? Pretpostavljam čemu, ali ipak...
-
Pa on pamti pozive, dolazne, odlazne... broji sms, mms i email poruke i imaš evidenciju tko ti je poslao koliko poruka itd.....
-
Ako boga (il vraga) znate nemojte si skidati, a kamoli instalirati smeće zvano KeyStick. Kako sam ga skinuo sa stranice koja nema opise programa, nisam ni znao o čemu se radi dok ga nisam instalirao i pokrenuo. Nekakv usrani program u vezi unošenja teksta u porukama, T9, šta ja znam... I sad ga fino ne mogu deinstalirati jer se automatski podiže sa uključivanjem telefona. Em što ga ne mogu deinstalirati, ne mogu niti izbrisati folder u SeleQ-u: "program se koristi". Jedini izlaz vidim u tome što je u pitanju trial (zar je moguće da takvo što ima i full verziju???) koji mi ističe za (tek) 3 tjedna.
Must NOT have!
-
Ja sam skinuo program koji broji poruke, ima evidenciju tko ti je poslao koliko poruka. Zove se SMS-Counter. Nije loš
-
Frish-KI, ajde mi pliz pošalji na mejl handy dates. Tražim ga vec dosta dugo i nista. Nasao sam neki aquacalendar, ali baš bih htio handy.
darkovsky@vip.hr
Thnx
-
-
E hvala ti, sad sam ga instalirao, budem ga prostudirao!
-
Evo, samo da se pohvalim da sam si opet uspio syebat mob. Ovaj put kak spada da ga moram danas nosit u ZG na servis. Daklem... onaj KeyStick koji sam gore spomenuo mi je počeo radit takve probleme da nisam mogao novi SMS napisati. Tad mi je prekipilo i odlučio sam ga silom izbrisat s moba. Pregldao sam sve particije (C, D, E, Z) na mobu da bih pronašao sve foldere od KeySticka. Tako sam brisao u SeleQ-u sve što je imalo veze sa programom. Ali, prije toga sam poslao mejl tvrtci koja radi taj program i obajsnio im problem. Nakon nekih pola sata su mi odgovorili sa objašnjenjem što bih trebao napraviti. Ali - prekasno. Ja sam MORAO ići brisati i nakon gašenja i paljenja uređaja, prije samog ukucavanja PIN-a, poruka: Sistemska greška. Vadim MMC i ponovo palim mob i - ista stvar. Super, to je znači, to. Nazovem Mobis i prije toga mi je bilo jasno da mi ne gine nošenje moba na servis. To mi je čovjek i rekao.
Pa sad ti eksprerimentiraj i instaliraj nešto ako već to nije netko prije tebe probao.
:( :( :(
Can this day be ANY worse?
-
radi li nekome black list posto kod mene ne radi ali sam video da je izasla verzija i za 7610 ali je ne mogu nigde naci????
-
Taj Black List mi ne pada na pamet više stavljat na mob, sve dok to ne učini netko sa 7610 i potvrdi da radi i ne stvara probleme. Tak će i bit ubuduće sa svim aplikacijama nakon moje jučerašnje epizode. :creep:
-
Ja sam isto imao problema s tim black listom. Kad sam ga instalirao nije radio a kad sam ga obrisao blokirao mi je sve pozive. Ne znam kak je to uspio ali ja se nisam mogao javljati na mob
-
I meni je to radio na SX1. Čak sam mislio da je u pitanju FSCaller.
:rolleyes:
-
Cudno???
Kod mene na sx-u radi odlicno
-
Evo upravo sam skinuo verziju u kojoj je podrzan n7610 i mogu vam reci da radi odlicno.
Ako nekome treba neka se javi
-
Da. I ja imam verziju za 7610 i radi bez problema. Zove se BlackList v102 N7610 XiMPDA. Preporučam ako vas netko stalno smeta..
-
Još da imam svoju Nokiju, bilo bi super.
@darkovsky
Nisam još ni skinuo onaj mejl koji si mi poslao. Shmrtz!
-
Dal rade emulatori za 6600 (bar tako pise) na 7610. Uostalom tu ih ima ako netko trazi http://nok6600.at99.ru/
-
Popis aplikacija koje koristim u 7610... sve su MUST HAVE
FExplorer - explorer ko explorer
WirelessIRC - IRC preko GPRS-a, GSM-a, kako god
Opera - Web browser
Putty telnet - telnet client
CallCheater - dok razgovarate s nekim stavite u pozdinu bilo koji zvuk (bus, grdsku vrevu, itd.)
Spy Call - snima sve razgovore
ZipMan - Zip manager
PDF+ - cita PDF dokumente
Flash Get - download manager
TSG phone safe - kao nekakav antivirus
WiSend - mogucnost slanja fielova iz direktorija i inboxa
SCrypto - kriptografski alat
Yellow FTP - jedini FTP manager za symbian
Bluejacking: - tko nezna sta je bluejacking neka ode na www.bluejackq.com
Meeting Point
BlueTooth Browser
BlueJackX
FreeJack
Games:
Snails <-- neiscrpna igra
Overdrive
Resistance
Darxide
I oko 30mb muzike :D
-
Kak mi se vratila N7610 sa servisa, gdje su kako vele promijenili neki čip, više SmartProfiles ne radi kak spada. Čak ni FSCaller. Kako u SmartProfiles imam opciju auto key lock namještenu na 30 sekundi, ona se sama zaključa za pola minute bez obzira da li ja koristio mob ili ne. A FSCaller kad stavim na On, pri izlaska iz aplikacije, on se ponovo isključi.
@Cykke
Gdje si sve to poskidao? Trebao si napisati i neki kraći opis svake od aplikacija jer mi (nam) samo ime puno ne znači.
-
Sve aplikacije sam poskidao sa IRC-a
-
A o cemu se radi u Snailsu,ajd posalji na ostajovde@yahoo.com