jel radi irremote na E66?
Printable View
jel radi irremote na E66?
Ovako: 3. dan korištenja moba i mogu samo reći da je mob bonbončić...
uspješno hakiran, radi sve na njemu, preko svih porograma, garmin-a, ngage-a... ma nemam komentar...
još ga nisam stigao cijelog ispregledat i isprobat - ali par zaključaka na osnovu ovih prvih dana:
slajd je super, kod mene nema zujanja tipkovnice (kako je lepy napisao u par postova iznad), wlan odličan, gps također...
uskoro veći review i sličice...
pozzzz
Mob se packa ali odiza samo na metalnom djelu.. ali rješenje jekrpica za naočale :D
a ovo klimanje je čista glupost. Ni milimetar se nije slajd pokrenuo, a kamoli da su tipke tako defektne...
Samo da nadodan, glede onog zujanja tipkovnice... Iman jos uvik staru nokiu e65 i tipkovnica zuji, ali samo kada je osvjetljenje u prostoriji odnosno u okolici moba slabo. Razlog - ima ugradjen senzor za osvjetljenje i pali svitla na tipkovnici jedino kada se ne vidi bas najbolje. Po meni izvrsna stvar, stedi bateriju, a zujanje je tako zanemarivo da uopce ne smeta. A glede slajda, iman cak dvi e65, jednu kupija na Tajwanu, slajd fenomenalan, ni milimetra lufta, drugu kupija u Tele2, slajd ocajnan, klapa na sve strane. Toliko o kvaliteti mobitela za centralnu Europu. Ali do sada niko, ali bas niko mi nije reka da mu klapa slajd na 66ici, sta je dobra vijest.
Za koji dan stize i meni e66 (iz Tajwana) pa javin dojmove.
A sta da ti kazen... Ista stvar i mene ubila u pojam. Ovaj moj iz Taiwanan ima tako dobar slajd da je to za nevirovat. Stvarno se osjeti da je kvalitetan i izdrzljiv cim ga probas otvorit-zatvorit. Ni malo lufta, ma ni najmanje, a star je vec 2 godine. Posto san kasnije minja mrezu pa san u Tele2 ima pravo dobit dobar mob za male pare, odlucih uzet isti takav, medjutim, sokira san se kad san ga uzea u ruke. Ostavlja tako los dojam, i tako puno klapa da ne mozes virovat da su to dva ista mobitela. Ko da je onaj prvi original, a ovaj drugi samo maketa. I ne virujen da je to slucajnost sta je ovaj koji je kupljen ode toliko losiji. Mislin da je to zbog toga sta je namjenjen za centralnu ili cak istocnu europu te da je nekvalitetniji. E da, onaj sa Tajwana je ima i noviji firmware iako je kupljen skoro godinu dana prije ovog naseg. Stvarno zalosno, ali istinito.
Kako radi gps na ovom mobu? Jeste zadovoljni, jel se gubi itd.
Je li netko dekodirao E66, je li moguće? nije mi problem odnijeti ga u servis samo me zanima koliko košta. Nije valjda jako skupo, tipa 400 kuna. Mob mogu dobit u t-mobilu povoljno uz produženje pretplate, ali mi treba za drugu mrežu. Molim odgovor. O tome ovisi idem li sutra po njega ili ne. Unaprijed hvala
Ja uzeo u t-mobile i mogu ti potvrditi da radi na tele2 karticu, tak da mislim da ce raditi i na ostale.
Pozz
P.s. Inace imas moju preporuku da uzmes mob, jer meni je bomboncic. Sve radi ko svicarski sat
GPS radi super. Treba nekoliko trenutaka dok nadje satelite, al kad ih nadje onda nema frke. Imas opciju di ga mozes aktivirat\deaktivirat tak da ti ne trosi bateriju. Takodjer, garmin 5.00.10 radi odlicno (s adria route 2.10, druge nisam probao)
Imam e65 oko godinu i pol dana i klizni mehanizam je kao i prvi dan - odlican bez imalo lufta. Inace, kupljena je u Mobisu. Nedavno sam uzeo E66 u Mobisa, telefon je odlican. U prvi mah mi se cinilo da mu je klizni mehanizam losji nego na e65 jer opruga nije onako jaka kao na e65, ali nakon mjesec,dva koristenja mogu reci da je mehanizam odlican. Lufta nema nimalo (ako cemo picajzlit onda recimo da ima 0.5mm lufta kad je telefon zatvoren i gornji dio gornje ploce pomaknem prema desno - u lijevo nema :-)
E sad jedno pitanje za one koji su kupili E66 u T-mobileu. Da li je telefon moguce hacknuti, tj. koji firmware je gore? Thx.
pozz svima...
ovako.. imam vec neka 2 tjedna doticni mob.. posto sam cijeli zivot na SE bio,malo mi je teze pao prijelazak na Simbian..
mene najvise muci slider koji npr. pri "otvaranju" i "zatvaranju" moba svaki treci put zakljuca tipkovnicu,te pri otvaranju slidera ne pali osvijetljenje tipkovnice(a i ne otkljucava) i to me vec toliko zivcira,da mi malo fali da ne odem do "servisa" ...
od zujanja nisam nista primjetio,osim kamere,koja kad se pali i gasi,ispusta meni "cudan" zvuk..
ispod crte,kupio u t.comu,nisam ga hakirao niti tome sl. i mogu reci da sam odusevljen,dizajn,izrada,slider(mehanika), plavi zub i nokia suite rade predivno, baterija,ako se koristi WiFi,plavizub i tome sl. recimo 2 dana traje ziher..
pitanja? ;) :crazy:
kupljen također u t-mobileu, i bez tih problema tj, slider kod otvaranja/zatvaranja uredno otključava/zaključava tipkovnicu (pogledaj pod alati>> postavke >> općenito>> upravljanje poklop. možda tamo moraš koji parametar podesiti). ako nije to - nosi na servis.
što se tiče osvjetljena tipkovnice - e66 ima senzor koji će prilikom jačeg svjetla ugasiti osvjetljenje tipkovnice, a kod slabijeg svjetla će ti osvjetljenje tipkovnice normalno raditi.
a ovaj zvuk kamere (ko da nešto krcne) nek te ne buni - to je normalan zvuk kad se uključi kamera, provjereno na par modela....
firmware na mojem je 102.07.81 Nokia e66-1 (227.01), kupljen u t-mobileu i hacknut uspješno ovom metodom sa cafe.mobil.hr (http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=56431 >> 3. i 4. post)
ako još ima netko kakvih pitanja vezanih uz sam mob, instalaciju GARMINA, N-GAGE platforme - navalite
kupljen je 10.11.2008.
A ovo za provjeru firmwarea - jedino ako pitaš da ti stave bateriju pa da pogledaš koja je verzija, ili naiđeš negdje gdje ga nemaju izloženog vani pa na foru jel mogu probat upalit i to... pa na brzinu utpkaš *#0000# pogledaš i odlučiš :flame: hehehe
[QUOTE=orehek13;824616]kupljen također u t-mobileu, i bez tih problema tj, slider kod otvaranja/zatvaranja uredno otključava/zaključava tipkovnicu (pogledaj pod alati>> postavke >> općenito>> upravljanje poklop. možda tamo moraš koji parametar podesiti). ako nije to - nosi na servis.
-> ma znam za to,al je fora u tome,da ako polako citaj,stvarno njezno "otvorim" mob.. onda se otkljuca,zakljuca,ali ako malo brze onda ne..
isto tako i tipkovnica.. a sta se senzora tice,to znam,al isto sporije otvaram ona se upali recimo u mracnoj sobi.. ali ako brzo otvorim brzo nece niti otkljucat,niti upalit num.tipk.
a ovaj zvuk kamere (ko da nešto krcne) nek te ne buni - to je normalan zvuk kad se uključi kamera, provjereno na par modela....
-> if u say so.. jer kamera je stvarno super,dobro u mraku nije bas nesto ali opet,to je mob..
naknadno pitanjce,da li ima neka fora da se upali bljeskalica tj svijetlo,da bude stalno upaljena,tipa da koristim ko "ljampicu"
thnx
:hrv:
orehek13
Imam ja 2 pitanja.
Prvo jako sam zadovoljan s mobitelom, sve radi kako treba kupljen u Vip-u.
E sad pitanje....
Kad se uključi NOKIA Maps , pita me dali se želim spojiti na internet? ja odgovorim s NE. odradim nešto , bilo što, neka mi samo nadje poziciju... nakon toga pogledam paketni prijenos i na njemu je napravljen promet recimo : poslani 4,03 kB a primljeni 12.73 kB. Zašto? Dali je to promet primljen sa satelita ili? Zvao VIP pojma nemaju uputili me u servis , bio u servisu rekli mi da ostavim mobitel da će ga poslati u Zagreb na ispitivanje da imaju tim koji radi na takvim stvarima????????
Drugo pitanje odnosi se na Garmin mobile XT
Kada želim napraviti rutu izbaci sljedeću poruku:
Unable to calculate Route:No roads near starting point.
Ima li netko ideju?
Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima.
to za promet ti nebih znao, stvarno...
ali po meni ako se pozicioniraš GPS-om, ne bi smjelo biti prometa (ako grješim neka me netko ispravi - možda bi se za to trebao obratiti nekom drugom, npr. ICO ti je dosta dobar majstor u tome, ili HCSC-u; oni su i moderatori ovog foruma pa će i nešto više znati)
a za Garmin - koju verziju imaš?
najbolje bi bilo da imaš 5.00.10 i adria route 2.10 i ne bi smio imati tih problema.... jer po ovome, lokacija ti je negdje gdje u blizini nema ceste (vjerojatno nije označena u karti).... ako te i dalje mući probaj pitati u topicu GARMIN (http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=53737)
verzija garmina je 4.20.20
vezano za ove mb potrošeno,ukljucen ti je podpomognuti gps pa se spaja na nekloiko sekundi na net da podpomogne gps uređaju za brže traženje gps pozicije (ako to hoces iskljuciti odi izbornik-gps-gps podaci-opcije-postavke pozicioniranja-i makni kvacicu na podpomognuti gps) a što se tice garmina ocigledno je nesto krivo pošlo u samom procesu instalacije ili stvarno nema ceste tj.ovo što @orehek13 govori,probaj na nekoj drugoj lokaciji
Hvala na brzim odgovorima i pomoći , ali maknuo sam kvačicu s potpomognuti GPS i dalje skida promet a postavke su sljedeće bluetooth gps i potpomognuti gps nemaju kvačice a integrirani gps i putem mreze imaju kvačicu....