odi u neku malo bolju zlatarnu i raspitaj se koliko se kreću cijene 62 karatnog safira. Na ovom telefonu nećeš moći zagrebati display.
Pa ćeš onda vidjet da je cijena ipak opravdana ;)
Printable View
pazi, opravdan je zbog samog nacina izrade,jer negdje sam citao da treba dosta radnih sati za sastavljanje svakog pojedinacnog modela.jos kad u to uklopimo i skupocjene materijale....cijena u ovom slucaju ima opravdanje.
izradjen je od kombinacije celika i karbona,sto jamci cvrstocu plus ukrasi od safira...
Ma svaka njima cast,al i da imam para za bacanje,ne bih ga kupio,jer je igracka za one koji se vole pre**ravat... Samo zato... :)
http://www.bug.hr/_cache/999fd991ff6...b650c9a4c4.jpg
Motorola je danas predstavila svoj mobilni telefon Aura i na hrvatskom tržištu. Riječ je o uređaju inspiriranom luksuznim ručnim satovima koji se ne proizvodi serijski, već ručno, kroz proces koji traje čak dva tjedna.
Riječ je o telefonu koji ne impresionira tehničkim karakteristikama, već detaljima u izradi. Tu je tako kružni umjesto četvrtastog zaslona (još jedna aluzija na sat), zatim objektiv od safirnog kristala, mehanizam zakretanja poklopca kojeg pogone zupčanici od tvrdog čelika, aluminijska tipkovnica... U uređaj je ugrađeno oko 700 pojedinačnih komponenti, pa ako ste zadivljeni, izvadite odmah 11.000 kuna i trk u prvi dućan koji drži Motoroline mobitele. (Zapravo, samo u Intelkom i RAM3.)
Kada se pokažete svima kojima želite s njom, Auru ćete moći iskoristiti i za telefoniranje, slanje SMS-ova i MMS-ova, a moći ćete i slikavati s 2-megapikselnim fotićem te slati podatke GPRS-om i EDGE-om*.
link na youtube
* izvor: BUG
evo i na net.hr
http://www.net.hr/tehnoklik/page/200...5/0013006.html
mislim, baš su ga divno izreklamirali, nema šta.
11.000kn sve govori, neznam mislim mogo bi imat kameru malo bolju i tak... xDDD
klasični statusni simbol, funkcije su sporedna stvar. doslovno možeš napraviti komad kamena, stavit display, cijenu od 10000KN i to je to, ekskluzivu imaš, neće ga svatko vadit na stol u okruženju i time si ti "bolji" od ostalih. nisu stvari skupe jer su dobre, već jer su rijetke
I možeš se pohvaliti da je ručno izrađen od čelika,aluminija,safira i ostalih fensi đinđa;D