Baterija bi trebala trajati normalno ako gasiš Operu Mobile kad ju ne koristiš. Baš je ugasi iz Task Managera.
Printable View
tutlekice skuzik kada se logiras zasto nevidis tj zasto ti nista ne pise..... pise on sve samo bijelim slovima na bijeloj podlozi...
lol :D vrlo pametno :D hahahaha
ma nema veze...
mene zivcira sto se preko nijednog browsera ne mogu logirati na jedan forum :( i ubija me to :(
al nema veze :D
jel se to meni cini da opera nema u sebi ugradjen flash?
@i969i: Dobro ti se cini. Ali imas mod kojim mozes instalirati flash, vise o tome ovdje.
@noob - temu o hakanju i modnju sam procitaco cijelu. usminio sam taj flash, ali ne pomaze.
razocaran sam s P1, ne valja mu internet zbog flasha, prespor je. jedino što bi moglo spasiti stvar je browser ''Skyfire'', ali skyfire nema za UIQ :(
Tu ti ja nazalost nemogu pomoci. Flash se poceo razvijati za UIQ sucelje malo prije nego su ugasili UIQ, tako da sluzbeno nikad nije izasao (G900 ima osnovu za Flash, a ovo u Hack/mod je ta osnova izvucena iz firmware-a). Taj Flash radi, ali nekako na pola, tj. neke stvari rade normalno, dok neke stvari ne rade (neke animacije). Ako mislis Youtube gledati sa tim pluginom, to mozes zaboraviti posto flv ne pusta.
Sad molim da se vratimo na temu o Operi 9.5.