nije RELOADED i nije skidano uopce... instalacija je sa dvda...
Printable View
moja je reloaded verzija i nije mi se rusila niti jednom......
Srusit ce se, polako.
Ne radi se o verziji igrice, jer je Konami sam priznao gresku, tako da se ocito MORA rusiti svima, ali ne u istom tjednu.
Također potvrđujem da mi se nije srušila nijednom, a odigrao sam cijelu ligu prvaka :) (nadam se da se sad nisam urekao :D)... A ruši se samo u tom Become a legend modu ili se ruši u svima? :jehon:
hmmm @sezam pocinjem misliti da je do nas... na ovom forumu ili dovoljno ne igraju pes :D ili su nasi racunari buggovani... no cisto sumnjam jer doista konami svakog trenutka treba da izbaci "bug fix & transfer update patch" tako da ne vjerujem da je do nas...
Jeli ima netko kakav patch da popravi imena klubova i igrača za koje konami nema licencu.
ima toga po netu dosta vec su poceli praviti oni pes gameri koji edituju pes... progooglaj
odigrao cijelu ligu prvaka, na pola sa master ligom, 10-15 tekmi sa legendom, i ni jedanput se nije srusilo ili zablokiralo.
eh da vidimo da li to ovisi od reze kako neki kazu. ajde nam ufati screenshot koji pokazuje na kojim grafickim postavkama igras ;) posto po netu neki kazu da ima veze sa omjerom (4:3, 16:9) i sa rezom (kazu da ne stvara probleme na 1024x768 :confused:) mada to nema smisla i ne bi trebalo bas odjednom u nekom trenutku igre poceti zavisiti od toga,ali eto da provjerimo :D
igra je dobra samo offline
kad se igra online, niš ne radi, nadam se da će to popravit
jel još nisam ni jednu tekmu ispod 5 golova odigrao.........
Features:
* All real team names
* All real team logos, league and cup logos (thanks to devill_sfc)
* All real stadium, league & cup names
* English Premier League 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
* Spanish La Liga 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
* Italian Serie A 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
* French Ligue 1 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
* Bundesliga (Other B) teams filled with all players (player names only, for now; players without their real stats and faces are in lowercase)
* All real player names for National teams
* Relinked kits (thanks to PES next-gen Editing Blog), including Arsenal, Chelsea, Atletico Madrid, Sevilla, Germany, Poland and many more!!
* New ballpack (thanks to Bendit)
* All national players moved to their respected teams (duplicate players renamed and moved to 'Unaffiliated')
* Hajduk Split and Slaven Belupo teams in place of PES Utd and WE Utd. (player names only, for now)
How to install:
1. Copy and install kitserver in your game folder.
2. Copy and overwrite option file in your My Documents/KONAMI folder
http://rapidshare.com/files/156913584/pes1.10.rar
ovo je dobra stvar :mega:
1. skinuo sam kitserver u game folder i instaliro ga i označio sve ko šta je tamo u folderu od kitservera docs na onim slikama...
2. može mi neko reći koji option file, ne kužim?
kad stisnem na patch setup da se instalira dođe mi neki error da se nemože...?!?! može li mi netko objasniti?
eh ako si skinuo ovaj patch iz posta iznad... ne radi, ustvari nije da ne radi nego ne znam koji je efekat ovog patcha,instaliram moram ponovo krek ubacit, i onda isto sve,samo sto sada ne rade save game fileovi. mislim da je ovaj patch fix za one errore koji te izbacuju iz igrice,a nema veze sa licencama i grbovima klubova...
ma nije to to sto pise gledaj gore sta sam napisao u postu iznad tvoga... ovo ti je samo bug fix,i radi vise ne izbacuje error u become a legend modu i ligi sampiona.
Jeli se nekome dogodilo da u Become a legend modu mora prihvatit ponudu nekog kluba, ja san uvik do sad moga odbijat ponude i ic dalje i sad mi se dogodilo da kad kliknem refuse nemogu odabrat opciju foward nego maram prihvatit ugovor.
meni jos nije. da ozivim temu ovako igram bal, druga sezona Aston Villa, salary 400, 14. kolo postigao 8 golova, statistike prilicno slabe samo top speed, acceleration, dribble speed, body balance i agression su visoke ostalo sve poprilicno low. kako vama ide??? iii zasto su rijetke ponude iz drugih liga,ja imao samo jednu od Bordoauxa iz franc. ostalo sve iz ove engleske lige... a da mi je otici u Primeru...
zna li tko kako igrati preko interneta........
pa naravno da ide sve sporo, jel da nije tako svi bi postali messi ili ibrahimović
i zasitili bi se igrice za jednu sezonu, uostalom tvoj igrač kad je potpisao ugovor
imao je 17 godina zato mu i tako slabo rastu performanse.....
a da bi otišao u neku drugu ligu očito da trebaš zabijat puno golova
jel će te samo tako pozvat....
Jeli netko od vas stavio službeni Konami 1.1 patch?
Ja san ga stavio i čini mi se da on ništa ne mijenje, nije napravljen nikakav update transfera, niti su ispravljena imena klubova i grbovi.
A čua san negdi da će Konami sa patchon riješit transfere i da kupuje licence još par klubova koji igraju ligu prvaka.
Jeli mi možeš ti dat neki link gdje mogu skinit neki file koji će riješit imena klubova, grbove i transfere, ja iman neke ali niti jedan od njih ne riješava sve ovo.
ovde naprimjer imas svega, fazon je u tome sto ti treba kitserver da bi dresovi bili originalni,save file da bi imena bila originalna,jos par fajlova za grbove... imas sve uglavnom tu
Naša san vitality crack 1.2 i uspia pokrenit igru.
Ali opet nakon dva Konamijeva patcha ( 1.1 i 1.2 ) imena klubova, grbovi, transferi sve je po starome, ništa nije ispravljeno. Neznan više šta da radim, jeli netko zna kako da to riješim, instalira san i onaj kitserver.
Jeli možda treba nešto riješit u my documents/konami/pes ...