ma skuzila bi
i nacugana =)
da ne nabrajam sve razlike, prvo skuzis po klimanju, losijoj kameri i samo 256k boja na ekranu.
i kaj je najbolje, mislim da kopije uopce nemaju symbian.
Printable View
ma skuzila bi
i nacugana =)
da ne nabrajam sve razlike, prvo skuzis po klimanju, losijoj kameri i samo 256k boja na ekranu.
i kaj je najbolje, mislim da kopije uopce nemaju symbian.
Ja sam svog kupio krajem 8. mjeseca,novog,neraspakiranog,u oglasniku...I sad lik dosao,ja sjeo u auto i da on meni kutiju...Kad sam ga uzeo u ruke,odmah se po robusnosti i kvaliteti izrade vidjelo da je orig,a isto sam ga prije toga par puta drzao u rukama...Tako da,ne brini,skuzi se lako ako je kopija :-)
e pa ovo već malo zastrašuje
http://www.youtube.com/watch?v=ASVWIscP7l0
Chinese N95 nema wlan ,prije kupnje uključi wlan i probaj tražiti hot spot-ove na koje se možeš spojiti .= Citat =:
e pa ovo već malo zastrašuje
N95 8GB chinese nema sigurno 8gb u sebi.
100% ima memory card utor a to N95 8GB org. nema .
Iskreno,ne znam gdje mi je broj,ali...Lagano ces naci,kupi slavonsku burzu i vidjet ces oglas di lik prodaje high-end Nokie(uvijek bude jedini takav oglas,tak da fkt nije tesko nac) nove,neraspakirane. Ja sam ga platio 2900 tad,kao sto rekoh,novog novcatog,neotvorenog :-)... (Mob mi je iz Italije(onda mozes mislit kakvi poslovi su u pitanju xD,al nvm... I IMA Hr meni) i "Made in Finland" je :D)...Eto kazem ti,nadji gdje lik u burzi prodaje sve ove bolje Nokie,nove...i to ti je taj :-)...I dobijes novi novcati mob(sad za jor manje od 2900 kn :-))
E, aj super... Hvala ;)
Haha! :lmao: Nevjerojatno.. Ali dobro, tko god već ima ovaj telefon (originalnu verziju, naravno) skužio bi razliku kako-tako...
Nego, smiješna stvar je da te kopije počinju biti sve vjerodostojnije, realnije i samim funkcijama sve bliže originalima! Mislim, ne znam ja sad razlike između kineskih i afganistanskih kopija i ne znam koja ima a koja nema štajaznam kakve funkcije.. ali recimo iz perspektive laika koji si želi priskrbiti "moderniji" mobitel, a ne zna ni puni naziv modela kojeg želi kupiti - ove kopije su prava stvar! :belj:
Pozdrav, planiram kupit N95 8GB iz oglasnika, ali strah me kopije pa me zanima od svega nabrojanog,šta kopija nema 100% u odnosu na orginal.Čini mi se iz teksta da je to wlan? Zanima me bez obzira čija je kopija, kineska, afganistanska ili ruska...bla bla, na što da obratim pozornost,šta da pogledam i da budem 100% siguran da je orginal.Inače nikada nisam orginal držao u ruci..Hvala
Zaboravio sam reći da ovaj šta planiram kupiti ima neke instalirane igrice,dali je moguće to instalirati na kopiju?
Pa ovisi o igrici, ako je .sis file onda ima symbian, ako nije onda je vjerojatno java, a mislim da javu ima i kopija. Pogledaj i wlan jel lovi routere i probaj se nekome spojiti. Pogledaj i GPS dali ima ugrađen (možda najbolje pod postavkama), ili odi u informacije o uređaju, tamo piše da mobitel ima symbian, i sve one certifikate... Ni na kameru nemoj zaboravit, originalka ima 5 MPX, a čini mi se da kopije imaju oko 2 MPX