ako mozda imas taj CD bio bih ti zahvalan.
jer moram imati MS DOS da bi ga pokrenuo sa VirtualPC?
Printable View
ako mozda imas taj CD bio bih ti zahvalan.
jer moram imati MS DOS da bi ga pokrenuo sa VirtualPC?
Svakako ti treba MS-DOS jer iz njega se instaliraju i pokreću Windowsi 3.1... Ako hoćeš, pošalji mi te Windowse na mail pa ću se pozabaviti kad sredim notebook...
Mislim da sam od toga odustao.
To cu napraviti na disku, maxtor, 40 GB. Kad ga formatiram.
BTW: zna li neko negdje shemu jumpera za master i slave? Nigdje ne piše na disku, a važno mi je.
Mora pisati negdje gore...
http://www.seagate.com/staticfiles/i...umpers_rev.jpg
ne pise. detaljno pogledao, ali mozda se negdje to zametnulo. Samo je jedan jumper spojen, a ovaj link koji si mi dao, to je za Seagate diskove, a ja imam Maxtor.
Ne, to je za Maxtorove diskove. Odavno je poznato da ih je Seagate kupio... Samo pogledaj koju seriju imaš (vjerojatno DiamondMax Plus 8) i tako namjesti jumpere.
slikat cu jos disk pa cu vidjet.
Mozes se sam zezat s jumperima,s tim da ih ne stavljas horizontalno. Vertikalno jedino dolazi u obzir,i bez straha,jer neces nista skurit. Ja sam masu diskova spojio s jumperima u svakakvim kombinacijama,i nikad nista nije poslo po zlu... :respect:
radje ja pogledam sliku neg da nešto skurim :respect:
BTW: jel bi se dogodilo što HDDu da je na stolu, bez ikakve vibracione zaštire?
U svakom slucaju nije zdravo za disk da stoji bez zastite na stolu... Zato ga se i sarafi u kuciste u ravan polozaj...
Neće mu ništa biti, samo ga nemoj naglo spuštati na stol i bilo gdje drugdje, pogotovo dok radi.
gdje se nalazi glava dok je disk ugasen? Iznad diska, ili pored diska?
Obično bude parkirana sa strane, pored ploča...