mobilni svet review
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-t...Ericsson/G705i
Printable View
mobilni svet review
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-t...Ericsson/G705i
g705@w715 preporucujem svima
to prvo da naprave
mob je ok
samo cemu gps i wi-fi kad za sve aplikacije trazi
povezivanje 3g, mislim na mape i ostale java aplikacije
Zna li itko kako maknuti sa telefona teme koje se instaliraju? Uređaj nema nikakav file manager. Je li moguće jedino preko PC Suita nakon što se telefon spoji na komp?
One koje stavim stavim gore, naravno. Očigledno nije moguće preko telefona, što je sigurno bedastoća.
folder teme/opcije pa brisati ili samo C pa brisati
bar meni na w715(i na k850 je bilo tako)
http://slike.hr/slika/5520.jpg
Ne mogu do tema doći jedino u postavkama pod teme, a tamo nemam opcije.
ne kužim kak nemožeš
jel mob brandiran?
flešaj ga u w705
Ne mislim ništa flashat i zezat se sa takvim stvarima.
Ponavljam, preko samog moba, teme se ne mogu maknuti. Jedino ako postoji kakav skriveni menu.
mozda su to teme koje su bile u mobitelu pa njih ne mozes obrisati jer vecinom tako bude, daj provjeri jos jednom.. ubaci neku temu pa probaj obrisat sa "c"
Po n-ti put: teme koje su bile, a i one koje sam naknadno instalirao NEMAJU opciju brisanja, jer ih mogu postaviti jedino u Postavkama pod Teme, a tamo mi je jedina opcija "postavi". Nema nekakvog file managera sa svim instalacijama i datotekama gdje bih mogao brisati. Nije da prvi puta imam SE.
File manager pod organizerom?
Prva pametna. ;D Em sam sve izpretražio, a pogotovo Multimediju, jer mi je bilo logično da to tamo bude, jer su tamo slike, audio, video, igre...
Obično kad nešto pomahnitalo tražim, pola toga ne vidim. Klasični ja.
Kudos to tails.
Hiljadu mu bubnjeva...stvarno za zamisliti se koja je to sad caka! A gdje si uzeo mob i koja mreža?
Ma pronađeno je. Tele2 je u pitanju, naravno.
Zanima me otkud mogu skinut Garmin navigaciju za SE g705,kolko memorije zauzima i jel se moze doma instalirat il treba nosit mob negdje na servis da se stavi!??
G705 nije Smartphone, pa stoga nemozes instalirati Garmin na njega...
Popis podrzanih mobitela sa ugradjenim GPS-om.
Od SE mobitela su podrzani Symbian modeli i Experia.
Prije 10-ak dana sam updateao firmware i baterija mi sada traje skoro duplo dulje nego prije. Počelo me živcirati što bi mi baterijala trajala maksimalno 3 dana, u usporedbi sa sadašnjih skoro tjedan dana.
sto si ubacio za trajanje baterije nisam razumio, inace to mi pojede zivce, baterija traje katastrofalno kratko maksimalno dva dana ako ne koristim neke aplikacije ili kako se ne spajam na net...
Što što sam ubacio? Napisao sam da sam updateao software od mobitela. That's it.
koji firmware si ubacio r1da034?
Nemam pojma. Valjda zadnji, ako je updatean prije desetak dana.
Evo, skinut je s punjača u petak popodne, trenutno je na 64%.
pa pise ti koji firmware u podesenja\nadogr.softwarea\inacica softwarea
Prepisujem: 1208-4726 r1fa035 090723
Zanima me može li se na tom mobitelu koristiti neka navigacija i koja?
Imam jednu ponudu, a treba mi GPS ponekad pa me zanima kakao i ako to radi
uzeob uređaj ako netko zna.Uređaj je prihvatljiv cijenom.
Hvala.