-
hvala Imatic doista slike ispadnu bolje kada se malo igra s osvjetljenjem...a baš me čudilo kako za slikanje nema klasični "night mode" dok ga za snimanje videa ima i u kombinaciji za upaljenim fleshom daje pristojne snimke noću.
hmm moram malo proučiti kako se mjenja cda i da ukucam čisti firmware, jer iz iskustva sa prijašnjim mobovima uvijek su ti brandirani softwarei usporavali mob, makar do sada nisam primjetio da je spor, možda kada se kartica napuni jer je još prazan.
I čudi me kako nisam dobio adapter neki za karticu da ju mogu štekati u laptop :angry: di bi to mogao kupiti?
-
kad maknes t-mobile i stavis cisti osjetit ces na brzini. ja nisam mogao vjerovati da toliko t-mobile usporava mob. ;)
ima svagdje na netu, probaj na dealextreme.com . a kud ces vaditi karticu, jedva skinem poklopac. ja ga spojim na kabel i idem na "Prijenos datoteka" i ide dosta brzo
-
Posebno koliko znam nigdje. To se obicno prodaje zajedno sa karticom.
I meni je trebalo posebno, pa nisam nigdje nasao (dobro, jesam za online narudzbu, ali ne ovdje u HR).
-
evo prvi problemi sa C902 :cry:
danas kada sam slikao oglasnu ploću na faxu upalio sam document mode kao i svaki put te slikao međutim primjetio sam da mi slika titra i da je 1/4 ekrana zamagljena s desne strane (gledajući dok se mob drži u horizontalnom položaju za slikanje)
okrenem mob i malo bolje pogledam objektiv i stoji nekako u koso te AF ne radi uopće :angry:
Očito je da se radi o nekom hardwerskom problemu što nebi bilo čudno da mi je mob pao, ali NIJE u tij 2 mjeseca koliko ga imam nije vidio pod i kao nov je
sve se bojim priče u t mojbajlu sutra...kvar je nastao nestručnim djelovanjem ili mehaničkim utjecajem :angry::angry:
jel može netko postati sliku objektiva od svog C902 da vidim razliku? tnx
-
-
=( tnx to je to
sztra idem na garanciju pa javim kaj je bilo
-
da ne otvaram novu temu...sta mi se vise isplati ovaj C902 ili K850...ili pak neki treci...mozete mi molim vas reci jako mi je hitno
-
@leo_labin,
Postoji poseban podforum za usporedbe modela.
-
Naime, star već mob al da malo osvježim temu! Naletjeh na netu na link pošto dosta pratim njemačkog o2 operatera jer za Božić prena Frankfurtu uvijek gibam! Dakle o2 nudi c902 u prepaid o2 loop paketu (da, bez pretplate) za 99 eura, oliti ga nekih 725 kn!!
http://natuerlichgeizig.de/4272/sony...-o2-loop-lock/
Uglavnom to bude po Saturn velikim dućanima i tamo sam redovito uzimao za istu cijenu k750, w810, w850, w880 (bijele boje svi) dok su kod nas bili paprene cijene! Otkodirati ih nije bilo problem.
Eto, ko voli c902 a ima nekoga gore i želi ganc noveg...javljajte mu:)
-
pozdrav..par pitanja..one touch tipke od kamere,jel normalno da dosta tesko love il je moj u banani? jer sam imao k850,na njemu je bilo dosta samo lagano dodirnut..
koliko bi me kostala nova tipkovnica i zamjena iste? se to moze napravit u nekom obicnom servisu..?
hvala!
-
i nam mom dosta tesko kuže prst al mislim da je to normalno na svakom c902..
-
da, i na mom je isto tako bilo, sto je posebno zivciralo. A jos preko ljeta kad ruke budu znojne onda nece prihvatiti kad stisnes. sva sreca da c901 nema te touch tipke :)