čekajte,čekajte......a cure? ah dobro, pa nije bed ak ne volite cure ;)
Printable View
čekajte,čekajte......a cure? ah dobro, pa nije bed ak ne volite cure ;)
Šta a cure, nije to hobi, ne moraš baš toliko vremena trošit na njih da bi se kvalificirale kao hobi... :D
are you gay? it is ok.:D
...znaći ukoliko ne šmeka cure onda je gay, ccc...
...možda je netko i sodomist... :p
da sam malo previše zabrijo na taj film?
baš i ne.
ja sam samo zabrijo da je moj škodilak nekaj drugo.....
..... pa mi je uzelo vozačku na 3 mjeseca.
di su??'?'
prvo LUUDA ZABVA,(obavezna u mom zivotu) pa skola,decki, mjuza,pa tenis (to treniram {svaki dan 2 treninga} ) pa buraz (smijesno bice) tata (jos smijesniji,sve da za svoju curicu) pusa tati hah,pa komp...i sad sve to mjesam... i tak,uglavnom zivot nije dosadan meni :D
Buđenje. Škola. Komp. Forum. Učenje. Spavanje. I opet tako. Baš zanimljiv život, šta ne?
= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
Buđenje. Škola. Komp. Forum. Učenje. Spavanje. I opet tako. Baš zanimljiv život, šta ne?
Meni pase tvoja zivotna filozofija! :beer:
slusaj moju: budjenje, komp,forum,spavanje
znači forum je prije učenja? mislim da se starci nebi složili:)= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
heheh,jos rijetki ljudi rade nesto cim bi se starci slozili.... npr moji...hahah,da i ne pricam...stalno i govore zasto ne ucim??!!
e da ovo moram reci, znate da je rijec ZEZATI vulgarna rijec???!
da ne mislite da sam sama to provalila,rekao je to moj profac iz hrv.
...reci ti profaću da je riječ lobotomija ono što bi njemu trebalo napraviti...
dmi a good one:D
= Citat =:
Poslao: andrea
are you gay? it is ok.:D
Zadivljujuća logika... Aj mi plz to pojasni?
a ja mislim da se tvoja šefica (šef) ne bi složio s tvojim foruminjanjem u radno vrijeme... ;)= Citat =:
Poslao: andrea
znači forum je prije učenja? mislim da se starci nebi složili:)
...stvar je u tome da dotični i nije na radnom mjestu pa se nema s čim ne složiti... :D
znaš kaj je super kod mene? ja završim svoj posao do 1 i onda mogu šta hoću.....pošto brzo pišem na kompu, sve si mogu rasporediti kako hoću, a da tako ne zakidam posao a ni ovaj divan forum i sve vas ovdje.....:)= Citat =:
Poslao: whiteboy
a ja mislim da se tvoja šefica (šef) ne bi složio s tvojim foruminjanjem u radno vrijeme... ;)
dmi- samo ti šuti, čujem da si grozan šefff:p
ne,ne, pa nije bed draz.....ima nas svakakvih:lol: :D= Citat =:
Poslao: Draz
Zadivljujuća logika... Aj mi plz to pojasni?
joj pa ne trebas se sramit i to postaje javno i kod nas..vani je to vec normalno :D
to te ja pitam mala!!! :D :D :D
:five: :beer: :jump:
Brijem da vas cure vidjet 2 tipa zajedno rajca jednako ko nas 2 cure zajedno, pa sam tražite nekog takvog, al nažalost morat ću vas razočarat, a ko ne vjeruje nek dođe provjeriti... :afro:
Bogme, ima i tu nesto! ;)= Citat =:
Poslao: flOorKilla
slusaj moju: budjenje, komp,forum,spavanje
a di e skola?? ufff ma tog nema.... al brijem da bi mi bilo dosadno bez skole...tj ljudi iz skole i zajebancije,....ono najbolje kad neki idiot iz rz pocne nekog podjebavat i onda ode cijeli sat :D