Ivane, crni ivane... usporedjujes komad sapuna sa S55-icom?!?!
Printable View
Ivane, crni ivane... usporedjujes komad sapuna sa S55-icom?!?!
Ima Ivan pravo. Ta kombinacija nije loša.
To nisu iste klase telefona... ako ti treba mob s kamerom i ne zanimaju te nikakve druge funkcije t300 je onda dobar izbor...
Nije loše znači nije loše , ne znači dobro je.
t300 i s55 se nemogu uspoređivati!šta je,JE!
Decki mir!
No cinjenica je da se S55 i T300 ne mogu usporedivati.
Onda konačno i definintivno sve se može uspoređivati pa i S55 i T300.Možete usporediti i S55 i T10 . Kakve to veze ima sa kvalitetom pojedinog aparata.Da možda ne gubi na kvaliteti ako se usporedi s nečim lošijim ? Ma , da ne bi :angry:
Ja nisam govorio o zabrani usporedbe nego o klasama telefona!
No nisam u poziciji da zabranim ali ipak je ovo stranica o S55, zar ne?!
Moze se usporediti, ali bas i nema smisla. Sto se kvalitete tice, to je vec nesto drugo, postotak pokvarenih uredjaja, kvaliteta izrade, itd...= Citat =:
Poslao: Sljaka
Onda konačno i definintivno sve se može uspoređivati pa i S55 i T300.Možete usporediti i S55 i T10 . Kakve to veze ima sa kvalitetom pojedinog aparata.Da možda ne gubi na kvaliteti ako se usporedi s nečim lošijim ? Ma , da ne bi :angry:
Ovako...
S55 i nema mnogo više funkcija od T300... ima BT, megu memorije i možda još jednu-dvije funkcije... Je da je S55 viša klasa, ali ni T300 nije loš...
A uz to ja ih i nisam uspoređivao, samo sam naveo kako je T300 dosta jeftiniji i da je zato primamvljiviji više od S55-ice...
Ima li život i sve u životu smisla kad ćemo svi umrijeti ???= Citat =:
Poslao: gog
Moze se usporediti, ali bas i nema smisla. Sto se kvalitete tice, to je vec nesto drugo, postotak pokvarenih uredjaja, kvaliteta izrade, itd...
a šta fali T10? :jump:= Citat =:
S55 je u klasi sa t68-icom, a za to postoji razlog i u cijeni...= Citat =:
Poslao: ivan
Ovako...
S55 i nema mnogo više funkcija od T300... ima BT, megu memorije i možda još jednu-dvije funkcije... Je da je S55 viša klasa, ali ni T300 nije loš...
A uz to ja ih i nisam uspoređivao, samo sam naveo kako je T300 dosta jeftiniji i da je zato primamvljiviji više od S55-ice...
T 10 ne fali ništa , isto kao ni Boschu 509 itd. :jump:
sed,bat čru... :cry:= Citat =:
Ima li život i sve u životu smisla kad ćemo svi umrijeti ???
ima i jednu veliku manu,t300 je ruzan ko k.....