To ti je adresa routera.
Printable View
To ti je adresa routera.
ali zasto meni i dalje ne radi?
jel treba restartat router, ili ugasit/upalit mob??kaj? :(
ne...moj je komp spojen zicano modemom...ali je modem u router modeu...
probat cu resetirati modem, zastita je iskljucena...pa cemo vidjet...grrrrrrrrr
i dalje nsita, sve isto...
@Winamp:
U XP-u (za Vistu neznam):
Dupli klik na konekciju u task baru (kod sata) -> tab "Podrška" -> "Detalji"
Ili (vjerojatno slicno i u Visti):
Start -> "Pokreni..." ili "Run..." -> upises "cmd" i Enter -> ovdje upises "ipconfig/all" i Enter
hmmm...a moguce je i to :(
nazalost, nemam drugi mob/lap :(
idem pogledat po postavkama...sve bi trebalo biti u redu....grrrrrr
i give up :(
evo slozio sam si settingse na p990i , spoio sam se na router
odem u multimedia w'n'w (posto je mob brandiran na tmobile) , upisem adresu stranice ali mi izbaci error "could not locate remote server" u cemu je problem???
edit: uspio sam doci na sony ericssonovu home stranicu..ali vidim da je stranica u xHTML formatu a ne u HTML formatu (internet na racunalu) , dali se to treba podesit?
Klasicno pitanje: Koji router imas i da li ti je postavljen userr name/password za adsl vezu na njemu? :)
Sonyericssonov homepage ti je offline, ako stisnes na npr. FUN&downloads onda te tek pita da li se zelis spojiti na net i preko cega (ako si tako namjestio u postavkama)...
ruter je dlink g684t
password (enkripciju) sam slozio pod internet account, mob je spojen na router.
A kaj god stisnem javlja mi error, samo sony-eva home stranica i acessories na toj istoj stranici ....
danas sam se nakon par mjeseci ponovno htjela spojiti na ruter...i opet ne radi :(
u meduvremenu je frend bio sa lapom, upisao wep key i sve je radilo...normalno je isao na net...
medutim, ja se uspijem spojit na ruter sa mobom, ali ga ne vidim pod uredajima u postavkama rutera...a na net ne mogu...
imam upisane dns i ip...stvarno me to zivcira jer kad sam imala dlink bez problema sam se spajala a sad moram bzvz po kuci koristiti vipov internet ako se zelim spojiti...
sta da jos probam????
evo, ruter ga ipak vidi...ali svejedno ne mogu se spojit na net...
http://slike.hr/slika/clipboard0151th.jpg
kao prvo brobaj se sa mobom spojit na neki drugi ruter da vidis dalli je sa mobom sve ok.
mozda ti sam ruter ima zastitu za druge uredjaje sa wifi-em.
ja sam imao taj problem isto,prvo se spoji i nakon par minuta veza pukne.
prije je taj mob bio spojen sa dlinkom i radio je...dakle wlan radi...sto se tice modema, frend se s laptopom bez problema spojio na mrezu i na net...
negdje u postavkama vjerovatno tog rutera,ili moba, treba nesto podesiti..a ja vise nisam pametna sta...
provjerite u postavkama modema jel vam wlan radi u "b/g", znači kombiniranom načinu rada. moguće da modem radi u "g" načinu, a trebao bi u ili "b" ili kombiniranom (b/g) jer p1 podržava samo "b" način...
dobro koji je vrag s ovim wifijem
imam thomson router od tcoma.
enejblo sam wifi conecto se s wpa presonal. Onda idem raditi acc za net. Unesem ip adresu i dns manualno jer sam automatsko dizejblo na ruteru. Pita me tkip unesem onaj wpa ? valjda je to.
i opera nece nis da otvori. Naravno preko gprsa sve radi bez problema.
ruter mi ima statistiku kao sta je trenutno spojeno na njega i laptop mi prikazuje bez problema. ali mob nikako ne vidi. Iako mi mob prikaze da je conected i javi mi da mu je ip adresa ona koju sam zadao al stanga na net opera nece ?
da ne ostane ovo otvoreno. rijesio sam ovo davno :D
kad sam prebacio router na wep proradilo isprve
e i meni ovo ne radi, pa cu probati i ja prebaciti na wep..
kad omogucim wlan idem na skeniranje prikaze mi se kucna mreza stisnem povezi pojavi mi se da upisem pristupnu sifru ja je unnesem i stisnem da ide dalje al ono poveziva poveziva poveziva poveziva i onda rekne povezivanje nije uspjeloo . zna li iko zbog cega je to
sta je roother a sta wep
Malo kasnim sa odgovorom... Ali svejedno, da probam razjasniti nejasnoće... "Roother" je u biti "router" a to je (najvjerojatnije) uređaj na koji se spajas sa mobitelom. Ima različitih, tj. svaki operater isporučije svoje routere, ali on bi trebao izgledati nekako ovako...
WEP je, da pojednostavim, sigurnosna enkripcija podataka između uređaja i routera, kako bi se spriječilo neželjeno spajanje drugih uređaja.
Vise o tome
U svakom slučaju vjerojatno je kod tebe postavljeno na WPA2-PSK, a to UIQ3 uređaji više manje ne podržavaju (kod nekih routera raid, ali češće ne radi). Moralo bi ti podržavati WPA-PSK (WEP ne preporučam pošto se da provaliti bez problema)... Za postavljanje je potrebno pristupiti routeru, a to se može napraviti preko web-preglednika tako da upišeš IP adresu (najčešće 192.168.1.1, ovisi o postavkama routera). Odmah da upozorim, promjenom postavki na routeru automatski ćeš morati promijeniti postavke na svim uređajima koji se spajaju preko WLAN-a na taj router.