rapajic_st Većina samsung-a nema mogućnost postavljanja custom sms tona :guitar:
Printable View
rapajic_st Većina samsung-a nema mogućnost postavljanja custom sms tona :guitar:
znam da vecina ne moze,zanimalo me ako ovaj moze..a leone kaze da ide..sasvim izgledno da cu ga onda uzet.. tnx svima..
naravno da može bilo koji ton za sms, konacno su to promijenili.... i mob je super...... osim što nigdje nemogu naći kako se mogu obrisati zadnji brojevi komes i slao poruke, što me jako muci....
ima ti i g800
Pozdrav narode
ovo mi je prvo javljanje, imam F480 i mogu samo reć KATASTROFA.
Kupio ga u 8 mj. i već je četvrti put na popravku.
Baterija ne izdrži 24 sata.
Meni - kompliciran.
Užas, užas............
Zanima me dal se sad na kraju isplati kupiti mob. dal je kvalitetan? Čuo sam za neki dučan u Hondlovoj, imate li kakva iskustva sa dučanom? Hvala.
imam par pitanja u vezi ovog mobitela, s obzirom da mi istice pretplata i ozbiljno razmisljam da ga uzmem preko tele2. a i prelazim sa dugogodisnjeg staza na symbianu i nokie, a jedini je razlog da iskoristim kupnju mobitela na produzenje pretplate, a ovo mi se cini kao jedan od hightech aparata koji mi je zapeo za oko... nisu mi bitni wi-fi, gps, kamera, blabla....
1. jel istina sto citam na stranim forumima-reviews da sa originalnim firmwareom ( fw1 pretpostavljam) puca veza prilikom razgovora? ljudi se bune da se to desava precesto-neki navode svakih 20tak sekundi dok je max duzina razgovora oko 20min???
2. jel se moze iskljucit screensaver kad se pritisne HOLD tipka?
3. sinkronizacija sa PC-em nije stabilna?
4. preglasan zvucnik prilikom razgovora?
5. los prijem mreznog signala u zatvorenim prostorima?
nije da trazim dlaku u jajetu, ovo su samo neke od zamjerki ownera f480, pa reko dal je mozda samo rijec o nekoj posiljci u nekoj drzavi pa su svi frustrirani... a ovo je izvor !!!
tnx
ja sam bio zagrijan pravo da kupim ovaj telefon...ali nakon konsultacija sa ljudima koji imaju veze sto se toga tice...deffinitivno ga necu uzeti!!!
pa ovako baterija ispocetka traje od 4 do 6 dana...da bi nakon mjesec dana koristenja kapacitet baterije spao na svakodnevno punjenje!!!
za mene preveliki minus
zatim kamera dok se fokusira tj dok autofokus odradi svoje...ja sam na N95 uspio dvije slike opaliti...
i jos jedna mala boljka mozda se nekom to cak i svidja...ali mene strasno iritira...
kako je touch telefon cim se dotakne display znaci da mu se neka naredba mobitel odma cijeli zavibrira... tako dok ja pisem poruku...mob non stop vibrira... nije to neka velika snaga vibracije...upola nego normalno...ali eto mene je nenormalno iritiralo!!!
nadam se da sam nekome uspio pomoci!!!
a jesil pokušao isključit tu vibru kod dodira displeja,ja imamod danas taj tel.i negdje sam to čini mi se bio načačkao...nego mene interesuje,kako da slike ispanu najoštrij,čine mi se malo mutne...upravo sam našao:kad uđeš u postavke telefona,dojava vibracijom i onda isključeno...