Prckao sam po frendovom t630,ti mobovi(t610&t630) su jaaakkkoo losi...nemojte me odmah napadat...;D...kamera im je uzas!
Printable View
Prckao sam po frendovom t630,ti mobovi(t610&t630) su jaaakkkoo losi...nemojte me odmah napadat...;D...kamera im je uzas!
je istina,al nemoj odma mob po kameri suditi,znaci mob je dobar jedino ako ima dobru kameru?
"Proceljao" sam po cijelom mobu,ekran je dosta los a softver da ne govorim
Bilo bi dobro da napustimo temu jer smo skrenuli s nje;D
ma i meni su ti mobovi skroz losi i nikako mi nisu po ukusu,al nekome valjda valjaju...
...dobro,moja greška(znam da ima nekih malih promjena)...eto,jedina razlika...= Citat =:
e pa to nije t610 u novom kucistu, t610 je imao jednu veliku manju a to je EKRAN koji je stn, a zato je u t630 poboljsan i sada je tft, sto je velika razlika. ima i neka sitna razlika u meniju
...baš sam danas uspoređivao T610 i T630,i mogu reći - ekran i izgled su mi PUNO bolji na T630...
T610 ima stila ali t630 je odvratan!
@iggxy, nekome je bas suprotno zato nema smisla o tome raspravljati
pa dobro svi vole nesto drugo,ali oba modela imaju onu losu plastiku i kad tipkas ruka ti s odmah uznoji
a sta ces,ali sluze svrsi
Ja bih ga uzeo iste sekunde, samo da nije tako papreno skup. series60 mi je privlačan, ali su mi mob-ovi preveliki...= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Jesu veliki ali zato nude puno toga...6230 je preskup za ono sto nudi
...ja sam prije gledao veličinu moba,ali sada me ti uopće ne zabrinjava...naravno da ne bi htio imati neki mob koji veličinom podsjeća na prošle godine(`90-e) :),tako da mi 6600 uopće nije velik...šta bi tek onda trebao reći za 3660,koji je još veći...
...ali razumijem,svatko ima svoj ukus,stoga,ne vrijedi se prepucavat...u svakom slučaju,ja 6230 ne bi kupio...
Ja bih najradije da imam oba,ali za sad moram da se zadovoljim sa 6600 & 6610
Još samo dodaj u taj niz 6630 i onda si kralj... :)= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Kako mu je samo pala cijena - u VIPu je sa 3800 pao na 2750 kuna! Čovječe... da je barem tako i 6600 kada sam kupovao... imao bi 2-3 komada :)