nema plavog zubeka!!!!uzmi c55 i gotovo,upravo mi ga je sestra kupila prije 5 min
Printable View
nema plavog zubeka!!!!uzmi c55 i gotovo,upravo mi ga je sestra kupila prije 5 min
točno!nema blutut!al to su vjerojatno stare zalihe(one kaj se nisu prodale za 0.38kn i kaj se puno kvare)!mislim,moguće je.a ti koma,kakvi su dojmovi vezani za c55?
ma ono jos nisam puno prcko po njemu,al cini se sasvim dobar,al jedino mi kuciste ne odaje onako ful dobar dojam,je cvrsto,al nije kao kod ME45!!!
al čuj,za te pare je mobitel odličan!ja baš skupljam vaše dojmove i možda se baš odlučim za kupnju dotičnog.i nagovorio sam frenda da to uzme!ovo je valjda prvi simens koji će neš valjat(opet kažem,za te pare)!:D
a daj nemoj pljuvat po siemensu,on za pare daje najvise!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jos jednom vam napominjem da odete na www.emshop.hr i tamo cete vidjeti da ima bluetooth?!?!?!?! Ali nije ni bitno, jer sam odustala od njega... htjela bih nesto novije. Jedno cekam Alcatel
Ma to su ti sve krive informacije... najbolje ti je otić na službenu stranicu proizvoždaća (u ovom slučaju to je www.my-siemens.com) i tamo pregledati što te sve zanima i sve točne specifikejšonse...
marina,ono na emshop-ovim stranicama krivo piše za t65!krivo je samo ono za blutut!i molim te nemoj vjerovat svemu što pročitaš!kaj misliš da bi koštao 1199,00kn da ima blutut?!aj dont tink souuuu!to je MALO preskupa tehnologija za mob srednje klase.
Evo mene ponovno ovdje, vidjela sam da ce brzo doci ovaj Alcatel OT 525 u Vipa (tako bar pise), a jos se nisam odlucila koji kupit, pa me zanima dali su u Siemensu rijesili onaj "bug" na C55 sa vibro baterijom?
Thanks