http://smilies.cw08.calibra-web.de/h...stige/1145.gif
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao andrea
nije mi ni bio cilj 'oprati te' već samo ti probat ukazat na nešto u vezi tebe, ali vidim nema smisla, pa zaboravi... niš mi ovim postom novoga nisi rekla. i dalje znači stoji da ti je kratak fitilj i da svoju 'pravdu' onda kada fitilj dogori djeliš šakama.... :-/ ... meni je to žalosno, pogotovo kad se radi o curi... ono u vezi kamena u torbi na zrću neću ni komentirati...
svaka čast majstore!= Citat =:
Izvorno postao tomo
U stvari meni je najgore kaj danas, kako je gog dobro primjetio, nema više poštene šore! Nekad si se normalno mogao potuči šakama i nogama i bok, a danas ako nekom krivo potrubiš na semaforu ili ne prođeš na crveno (da, crveno) 'frajer' (u stvari masni papak) ti izlazi van s pištoljem ili u najboljem slučaju metalnom šipkom u ruci i moš se hebat... a o poštenim šorama u recimo birtijama ;) da i ne govorim. Evo neki dan je netko izboden nožem u baobabu na jarunu (opet). I di je tu čast poštenog fajta?? Strašno!
..ovisi u kojem položaju su zahrđala;)= Citat =:
Izvorno postao damgol
a istina ima neš' i u tome ;) tomo :thumbup:
ti ne odustaješ od mene ha doc? :spin:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
u zadnje vrijeme se nešto sama smirujem i obuzdajem...tako da izgleda da tvoja terapija djeluje....:kiss:
(kamen u torbi- gle vjeruj mi nije bilo drugog izlaza, a kad sam krenula frend koji je sve zakuhao, vidio je pogled u mojim očima i uspio me smiriti...tko zna možda si to zapravo bio ti, u njegovom tijelu duhom...)
jesam.
Meni u zadnje vrijeme vrlo lako pukne film kad me neko zaj.........
A budući da veoma veoma veoma mrzim zaj........,od sada furam .357 sa sobom.
Sam nek me neko počne zaj.........,schweiss cheese.
Ali da bi ga zvuko prvi,ili bez razloga,nikad :rifle: :rifle: :rifle:
ja bi se naljutio= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
offtopic: Zanimljivo kako sam kraj ove rečenice prvo pročitao kao ad hoc, profesionalna deformacija ;D= Citat =:
Izvorno postao andrea
Što se pištolja tiče, pretpostavljam da se g. Morales zafrkava kao i obično pa neću ni komentirati.
Ono što mi nije jasno je kako netko izlazi van u neki klub i sa sobom nosi nož?!?!?!?!
ma to je ako mu neka pica neda, pa ide na fintu ko u ''nebudi zao''
ma to je zato kaj su ti ljudi iskompleksirani i ne znaju se tuči pa se osjećaju malo sigurnije kad imaju nož ili pištolj uz sebe... oni su siroti takve kukavice da bez svog nožića nejdu ni srat na zahod... ;D
Ma sve to treba pobiti ;D
Adolfe smiri se
da je drug Tito ziv, nebi to njima palo napamet :D
tocno wb tak je danas,nema tipa koji ce se na solo sorati,okupit ce ih 4 najmanje i jos ce imati noz u depu i 5 njih iza coska ,kao bi bio potpuno siguran da nece izgubiti i onda ce se ici sorati
Kupit ću si top, kad tad .....:jump:
@kinfa mislis, ono kaj su decku uzeli discman i isamarali ga. decko je inace trebao ic u ruder (sad vise neide)