Ima prevelik RAT zbog čega nije dobar izbor za sistemski disk i vrlo je nepouzdan.
Printable View
Ima prevelik RAT zbog čega nije dobar izbor za sistemski disk i vrlo je nepouzdan.
Šta je taj RAT? Moram priznati nikad čuo.
Random Access Time...
samo da popljujem Vemil, ništa drugo.
Komp sam vozio na popravak prvi put, rušili winse, vratili druge, nije radilo.
Vozio drugi put, uštekali i ištekali grafičke, opet ništa.
Treći i zadnji put ga opet vozio, polako ludim.
Također, promjenili su mi bios, opet isto. Napravili scan cijelog harda, nema niti jedan bad sektor. Ništa.
Komp mi je doma, radim trenutno na njemu, svi driveri skinuti novi sa neta, antivirus gore, sve uredno radi, ali problem još uvijek isti.
Ne znam više što da radim. Da ga opet vozim? Jer, ako odem, doći ću sa tužbom i tražiti da mi vrate punu cijenu koliko sam platio komp, zatim otići u hg-spot i kupiti drugi.
Što mi je činiti?
Vrati im ga jer ce ti ga tako popravljati u nedogled. Neki je belaj koji niti oni neznaju popravit,i jedino ce te spasit novi komp. Uzmi pare i kupuj drugi,ili neka ti ga zamjene s drugim...
Ukoliko te vozaju po popravcima stalno,naravno da mozes vikat i urlat po trgovini! :)
Lijepo im objasni da ti nije u interesu dolazit svako malo na popravak i bit kod kuce bez racunala zbog njihove nestrucnosti i zaprijeti im da ti dadnu novog ili pare...