Jep...mora...Srezali su download za 50% - free userima,pa onda vjeojatno i upload....
Printable View
Ma nije bilo tako strasno ni sam mackicama... Bilo je pitanje samo vremena kad ce ih provaliti, a cim su uspjeli Rapidshare je nakon 2 dana uveo ovaj princip...
Sada je to ipak presporo, pa se vise ne isplati toliko...
Alternativa je FileFactory, na ADSL-u ide do 206 kb/s. Tolko mi je isao i Rapidshare. I da, nema macaka i pasa, vec samo 4 slova i bez cekanja. Limiti za upload su 25 fileova istovremeno, maksimalne velicine 300 MB po fileu.
Negdje sam procitao da ce Rapidshare mozda ipak vratiti stari princip, sto bi bilo dobro, ali se nebi u to kladio...
Ja koristim megaupload koliko mogu. Registrirajte se besplatno pa vam je čekanje s 45 na 25 sekundi i meni piči 200kb
sada kada gledam mozda ima i nesto dobro u ovome... jest da mi je brzina sada tu negdje oko 50kb/s ali ne moram cekati niti minutu nakon sto skinem jedan file.... prije se moralo cekati cak i do sat vremena...
Ali se ta minuta izgubi u brzini downloada. Zapravo, da se bar izgubi minuta- ja izgubim puno više.
Više ništ ne skidam s rapida.
Mogli bi oni sad i promijeniti ime :D
Rapidshare je ubrzao, ali pitanje na kolko dugo...
Meni skida na Free User 250 KB/s i naravno bez cekanja... :)
To sam ja sad krenuo napisati.
Weeee.....
Još da se vrati na 400 kb/s, ali- neću pretjerivat i ovo je veliki pomak.
I meni se ubrzao, ali mislim da ovisi ovremenu skidanja, kad skidan ujutro brzine su veće, do kasnije uspori.
Kako vam šljaka rapidshare danas poslijepodne? Jutros sve normalno, nije fullspeed al ide, a sad ide trzavo (doslovno). Krene, stane, krene stane. Skidanje sa drugih stranica mi radi. Optima mi je operater (najbolje da se javi netko tko IMA problem i Optimu).
Obicno po noci i ujutro radi puno brze, prwko dana ide kako kad, ali manje vise nikad vise od oko 50 KB/s...
Preko Iskona, ali nema to veze sa ISP-om... Rapid je uveo da brzina ovisi o kolicini ljudi koji tog trena sa tog servera skidaju... Zato, preko noci kad je manja "guzva" ide brze do 250 KB/s...
Ovo za različite brzine tokom dana nisam primjetio, ali ne mora značiti da su RS serveri u našoj vremenskoj zoni i da to što mi spavamo ne znači da neki ameri ne skidaju sa istog servera.
Ali dobra stvar je što je prestalo zezati nedugo nakon prošlog posta. Možda se njima nešto uskuhalo, dunno, cijelu večer je zezalo..
edit: evo došlo je jutro pa reko da provjerim ovo gore. Brzina je maksimalna što mi uopće ne smeta :) Nice!
meni download sa premiumom ide do 900 kB/s, a upload do 60... meni dosta :)....
Šta nam sad sipaš sol na ranu :D
Mi pričamo o free userima. :)
Sad piše da je free userima dinamička alokacija do 2 mbit/s, ovisno o zagušenju. To je već OK
http://www.salji.com/out.php/i1813_rapid.jpg
Stravicno...
hehe nije ni u mene puno bolje!!!
bitno je da su dignuli limit... bar u neki situacijama.
a to što daju prednost na bandwithu za premium usere je sasvim razumljivo...
no, eto, misle i na obične smrtnike.. :)
Danas sam skidao neki album i neku pjesmu odvojeno,i ne ide brzina preko 29 kb/s... :cry:
Svi slotovi su zauzeti i ako nemaš premium acc.download će ti varirati od 10-32 kbps
ja sam recimo, jutros oko 5 skidao nešto, srkalo je pčunom brzinom veze (600kb/s)...
i da, koristite si ovo
ako skidate dosta preko rapida, a free useri ste, ako ništa drugo pomoći će vam utoliko što nećete morati klikati i čekati i sve ostalo...Code:http://rapidshare.com/files/149781582/USDownloader.rar
samo kopirate linkove unutra i to je to. sve ostalo on radi sam
živili!