o andreica tebe dugo nisam cul. nisam idem ja sad pa cu vidit. a bas mi se svidja motorola. onda mozda nokia 3100. to je sigurno jedan od kvalitetnijih
Printable View
o andreica tebe dugo nisam cul. nisam idem ja sad pa cu vidit. a bas mi se svidja motorola. onda mozda nokia 3100. to je sigurno jedan od kvalitetnijih
ja sam ti se izjasnila, vidjela sam T 630 i super je.....
ak joj je za razgovore i nista drugo, onda joj se ne isplati uzimat nista skupo (osim ak ti neces imatineke koristi od toga ;D ), pa onda ce joj 3100 biti ko bog i batina
Gle T 630 :closed:
slušaj andreu ona zna šta valja.....
treba ženama vjerovat osim vlastitoj....
žena je najjači i najlijepši stroj koji pokreće svijet...(naš dragi Pokojni Spajić)
rođo zna....
killa rođo bi bio za T 630...pokoj mu duši...
all done. motorola krasi kucu. nazalost jos ujutro sam to obavio pa nisam vidio ove postove... SE je ipak skuplji, nokia ima premale tipke...i tako smo zakljucili da ce motorolu, iako je i lg bio ljut konkurent... sve obavljeno u ht centru na iblerovom, jos je dobila poklon kapu olovke i privjeske :D
a sto se tice moba..... puni se pa necu prckat po njemu sad. inace cini mi se ok za tu cijenu. malo iritira jeftina plastika koja na prvi pogled izgleda dobro...
Da ,motorola ima lošu plastiku na modelima koji nisu iz serije V
...:closed:...