da odgođen je za 02.12.2008 nažalost...
Printable View
da odgođen je za 02.12.2008 nažalost...
Ajde kad ce vise...... nego jel se moze igra negdje preko neta kupit??????
Nemozes.... idi pa vidi..... nema nigde da se kupi !
http://store.steampowered.com/ pogledaj prvu sliku
usput:evo nacina kako aktivirati
1. skinite ovo : link --> klikni
2. kopirajte sve fileove (osim DSC00049.rar ) u direktorij od igre (C:/Program Files/Rockstar Games/Grand Theft Auto IV
3. Zatim pokrenite loader2
4. on ce vam pokrenuti onu aktivaciju online
5. i pod unlock code i serial upišite bilo što ,par slova
6.zatim ce vam izbaciti neku poruku i stisnite acitvate manualy i opet upišite par slova i za unlock code i serial
to vam je za sad to dok ne dojde no dvd crack
e aj sad ti klikni na nju i vidi di ima link da ju kupim??????????
instaliraj steam i preko njega se kupuje uostalom ima nacin da skineš igru bez kupnje ( crackanu ofc. tj ne treba nikakva aktivacija niti ništa)
Instalirao sam, tj imam ga vec jedno 3godine i imam pun k igri..... i NEMOZE se ...... lol !
Grand Theft Auto IV will be available for customers in Europe at Midnight GMT.
neo,kakva ti je konfa??? cini mi se da ovo nece moci kod mene ni na low...
System Requirements
nemam core 2 duo proc,nego obicni p4 3.0ghz... ostalo prevazilazim ali proc je glavni :(= Citat =:
System Requirements
o OS: Windows Vista - Service Pack 1 / Windows XP - Service Pack 3
o Processor: Intel Core 2 Duo 1.8GHz, AMD Athlon X2 64 2.4GHz
o Memory: 1.5GB Vista / 1GB XP
o Graphics: 256MB Nvidia 7900 / 256MB ATI X1900
o DirectX Version: DirectX 9.0c Compliant Card
o Hard Drive: 16GB of Hard Disc Space
o Sound Card: 5.1 Channel Audio Card
negdje sam citao da trazi stvarno jaku masinu...
neo,kakva ti je konfa??? cini mi se da ovo nece moci kod mene ni na low...
System Requirements
nemam core 2 duo proc,nego obicni p4 3.0ghz... ostalo prevazilazim ali proc je glavni :(= Citat =:
System Requirements
o OS: Windows Vista - Service Pack 1 / Windows XP - Service Pack 3
o Processor: Intel Core 2 Duo 1.8GHz, AMD Athlon X2 64 2.4GHz
o Memory: 1.5GB Vista / 1GB XP
o Graphics: 256MB Nvidia 7900 / 256MB ATI X1900
o DirectX Version: DirectX 9.0c Compliant Card
o Hard Drive: 16GB of Hard Disc Space
o Sound Card: 5.1 Channel Audio Card
Q6600
P5q Deluxe
4gb rama
ati radeon hd3870
btw. izaci ce patch za igru za jedno 1-2mj koji ce popraviti te sve bugove koji su uzrok naglom padu fps-a.... ali to su ovi uz rockstargamesa napravili namjerno, kuis sad se ljudi trude napravit crack, napravit ce ga naravno i onda ce oni izbacit patch za grafiku i ostale bugove i odmah sjebat i taj crack.... i opet ista situacija ;) ! Mudro od njih
igra je dostupna u crovortexu po cijeni od 375kn.... sad zvao !
ma... danas cu probat pa cu vidjet oce imat pada FPS-a. jos ljepse sto se taj pad odnosi samo na ATI graficke.... ako ce mi stekat sa ovom dolje konfom iz potpisa bacit cu i komp i igricu van
Zna li tko gdje ima za kupiti original igru za PC? Inače ne kupujem, ali mislim da je ova igra vrijedna toga :D, a i ne da mi se čekat više da probiju te sve zaštite (izgleda da se rockstar ovaj put dobro potrudio što se toga tiče :-/)
a mogu reci da sam je imamo na ps3 vec dosta ali nije mi uopce nesto neznam jel ima razlike imedju ps3 ige i ove za pc
Igra ce vam dosaditi za dva tjedna, pazite sto vam kazem. Bio sam jako nabrijan kada je izasla za Xbox, odmah ju skinuo i igrao i od onda stoji na nekih 40-ak posto.
Ako vas zanima moze li vase racunalo potegnut igru,ili bilo koju drugu (ukljucujuci i GTA IV),imate jednu stranicu koja ce vam to pojednostavniti... :)
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
hmmm... mislim da cu gledati slideshow
http://slike.hr/slika/minimum0th.jpg
@X i za assasins creed treba Dual Core pa se bez problema vrti na P4 2.8 Ghz.
Po gamespot-ovim forumima ima par tema u kojima se spominje "GTA IV on P4" i većina piše da bi gta mogao raditi na taktu od 3.2 Ghz (grafička mora biti 8800 GT).
ako si u mogućonsti OC-aj CPU s 3.0@3.3 .
assasins sam na ovoj konfi vrtio skoro sa svim settingsima na full high.
nisam siguran kako funkcionise overclockovanje nisam se nikad upustao u to, mislim da znam sta podrazumijeva (povecavanje takta rada nekog dijela hardwera,najcesce graficke ili procesora), a kakav je odnos dobiveno@stetno???