...ma treba riješit onu anketu najprije,da ne bude onako razvučena...
Printable View
...ma treba riješit onu anketu najprije,da ne bude onako razvučena...
@player: Sviđa mi se, ali nije možda malo previše široki?
meni je stari forum nekak bio ljepši. a sad imam 1000 postova manje :(
dosta o postovima ,pravi forumaš se ne pozna po broju nego po rijecima postova;D
...mislim da to smanjenje postova najviše neće odgovarat "andrei" :D...sad ima samo 100 postova,dok je na starom forumu imala blizu 2000...mislim,prije ukidanja brojanja postova u cafeu...
imala je Andreica i preko 2000,a pogledajte Comu ima 3217
Evo mogu ja. Ionako nemam šta raditi u zadnje vrijeme. Ako ti se da pošalji mi stari skin pa ću ja probati nešto sklepati= Citat =:
Izvorno postao zappan
@dark, to sam napravio da popuni cijelu prazninu koja je sada desno od trenutnog lgoga :D
BTW forum malo puno hebe matematika. Piše mi u profilu ovako:
Ukupno postova: 1319 (273 postova po danu)
a član sam od petog mjeseca 2003 godine
Kontrolna ploča -> Izmijeni Avatar i tamo imaš tvoj trenutni avatar, popis predefiniranih avatara i ispod polja za unos vlastitog avatara (ako zadovoljavaš kriterije da ga smiješ postaviti... a oni su trenutno nepoznati jer ne mogu pronaći tu opciju u control panelu :) ali meni tu opciju za vlastiti avatar nudi... hm, well... vidjet ćemo ;) )= Citat =:
Izvorno postao IggXy
dalje o tome: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=5715
ček kaj su mi se sad izbrisali svi postevi što sam postao u cafeu= Citat =:
Izvorno postao Player 4 ever
nisu, nego se oni jednostavno ne broje... isto kao chataonica u kojoj se nikad postovi nisu brojali.
postovi su tamo ali se ne broje :D
imo sam i ja preko 2000 ali eto smanji se...
"- ova verzija foruma donosi nekoliko novosti, jedna od zanimljivijih korisnicima jest 'Reputacija' - članovi ostalim članovima mogu dijeliti pozitivne i negativne bodove. Broj bodova kojim član pridonosi nečijoj reputaciji svojim glasom ovisi o stažu na forumu, broju postova i trenutnoj reputaciji člana. Kako je Café Mobil prvenstveno tematski forum, želimo dati težinu članovima koji su aktivni u tematskim forumima i na ovaj način. Stoga se od danas ukida brojanje postova u kafiću, anketama i promociji web stranica iz razloga što navedena tri foruma služe tek za zabavu i razonodu, odnosno samopromociju. Na ovu odluku možete ili ne morate imati primjedbe, no ona ostaje takva kakva jest."
Meni izgleda puno bolje nego prije, samo se treba malo priviknuti!
ajmo redom...
p4e - sviđa mi se, ali zaboravio si ostaviti mjesta za banner koji tu negdje dođe :)
cyber: imaš na http://www.mobil.hr/zappan/vb3_style zipanu .xml datoteku koja predstavlja defaultni vB3 stil, kao se dizajn radi preko tog XML-a, vidi kaj tu ima, nisam proučavao... ak se sjećam, ti imaš doma neku verziju foruma vB3 pa možeš isprobavat kaj si napravio?... ak i nemaš kad nešto iskemijaš, pošalji pa ću ja stavit i moći ćeš to pregledat (odabrat u korisničkim opcijama) i dalje editirat...
@Kinfa,onaj broj postova koji si postao u cafe,ankete,chata.... ti je oduzet i ostanu ti postovi iz drugih podforuma,jasno???
@Zappane samo ti sredi i moj prijedlog da se stavi granica za svoj avatar 300 postova:)
A što znaci onaj + kod nekih kor. imena u listi logiranih????
legenda ti je negdje na dnu stranice.. tj. na naslovnici je nema... to ti je oznaka da ti je taj netko u listi frendova...
o avatarima posebna tema! http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=5715
aha to sam i mislio= Citat =:
Izvorno postao IggXy
= Citat =:
Izvorno postao IggXy
ajd spusti onda i onu granicu za pisanje one one rijeci ispod nicka
a iskreno malo mi fali onaj stari izgled foruma....
a ovaj će isto biti dobar samo treba malo privikavanja....
tako je svakome...
Bas i nije, ja sam clan jednog foruma koji koristi vb3 vec odavno... tko zna koliko clanova je prijavljeno na nekim drugim forumima koji koriste vb3.= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
meni se promjena svidja.
mislio sam, tako je svakome kome je ovo novo...
A imaš možda negdje stari izgled foruma samo da pokupim boje slike= Citat =:
Izvorno postao zappan
hmm, meni se pri ucitavanju svake stranice foruma javljaju dvije greske - Line 12xx ili 13xx i Line 17??
Toga mi prije nije bilo, ali inace je sve super; malo mi jos blijesti bijela boja, ali s vremenom se covjek navikne...
p.s. I kad kliknem Pošalji odgovor, javi mi se greska must_click_message...
Slažem se, ja sam također već naviknut na ovaj vb3 skin i meni je odličan ... Ništ nemojte mjenjati !!!= Citat =:
Izvorno postao Player 4 ever
nije loše, treba se naviknut