Kad bi se Iphone prodavo po 1000 kn onda bi ga svako kupio, ali se nece prodavat po 1000 nego 1000 kn uređaj plus neka najveća pretplata kod T-Mobile (mislim da je tarifa 700) i još na godine sigurno
Printable View
Kad bi se Iphone prodavo po 1000 kn onda bi ga svako kupio, ali se nece prodavat po 1000 nego 1000 kn uređaj plus neka najveća pretplata kod T-Mobile (mislim da je tarifa 700) i još na godine sigurno
misli se na rabljeni mobitel
ajd da mi malo centriramo temu nazad jer ste mi malo otisli u off topic
inace ja placu dobivan negdi sredinom 7. (bar bi triba onda) znan da se vjerovatno puno promjena nece dogodit onda al mozda jos koji model padne ispod 1500 (sto mi je ono max max granica) al zasad e51 mi je debeli favorit u odnosu na ostale pogotovo mi pase brzina jer trenutni simb kojeg iman je usporen (7610) i to jako puno
Cekaj moram ovo komentirat.
Prvo ti s 3G, sad on......
Sad ti je gotova skola, pa pricekaj da iphone 3G dode u Hrvatsku i onda kad ga svaka druga budala bude imala kupi u nekoga onaj prvi iphone za 1000kn....priznajem da je iphone najbolji za surfanje
Dobro ajde mozda nije bilo bas razumljivo da se misli na polovno, ali ONAJ prvi iphone ???
Dajte malo citajte prije nego li komentirate
a sorry nabrzaka san pogleda