Ja sam na pretplati, poslao sam poruku i došao je odgovor da će biti aktivirana unutar 24 sata.
Printable View
Ja sam na pretplati, poslao sam poruku i došao je odgovor da će biti aktivirana unutar 24 sata.
OK, nigdje ne piše decidirano od kada vrijede te cijene. Da li od 20. 6. ili od 30. 6.? Znam da se od danas može promo tarifa aktivirati, ali od kada vrijede te besplatne minute.
vrijede cim aktiviras bon od 50kn.
"Ako aktiviraju Knock Out start paket u periodu od 20. lipnja do 31. kolovoza, korisnici će tri mjeseca moći razgovarati gotovo besplatno unutar Tele2 mreže. Plaćat će samo 25 lipa za uspostavu poziva. Uvjet za korištenje ove usluge je obnavljanje računa iznosom od barem 50 kuna mjesečno".
izvor :http://www.net.hr/tehnoklik/page/200...0/0489006.html
Ja sam već aktivirao i razgovarao po tim cjenama.
Ja sam na pretplati i poslao sam poruku danas popodne i nisam dobio nikakvo izvješće.
Ja sam poslao sad malo prije utakmice, i reklo mi da će bit aktivirano tokom 24h. (na pretplatisam) znači poruka na "888" treba poslat "kopromo" :)
A nakon 3 mjeseca da li se vraćamo na našu staru tarifu ili ostajemo na Knock out tarifi? To me zanima jer sam ja još uvijek na kikiriki tarifi (0,29 unutar mreže; 1,29 prema svima ostalima) i jako mi se isplati pa je ne bi htio "izgubiti".
Isit slučaj i kod mene....već mjesecima prelazim na tele2 no nemam niti jedan broj u imeniku...svi su na 098....stoga i ne mislim mjenjat...
cemu se uzrujavas....koga briga koliko oni imaju ljudi od t2 u imeniku...gledaj logiku da je njemu sve 091 i 098...i oni hoce pricati skupo...ne isplati im se sve po 49 lipa....pa nek im je sa srecom...neka ostanu tamo gdje jesu a mi cemo imati sve vise promcija(da privuku takve) kojima cemo sve po sve nizoj cijeni zvati..:)
Je li komu uključilo tarifu. Meni je prije 22 sata došla poruka da će uključiti u roku od 24 sata. Do sad mi nije došla poruka da je uključeno.
Ja sam na pretplati, tako da lova na računu nije problem. Upravo je prošlo 24 sata. Još ću malo pričekati pa poslati provjeru stanja. Nakon toga zovem službu za korisnike.
Ja sam poslao jutros oko 11h, i nije mi bilo aktivirano do 18h, potom sam opet poslao poruku za aktivaciju i aktivirali su mi nakon 1minute. Probaj opet poslati poruku.
Zvao sam službu za korisnike i rekli su mi da je aktivirano i da je poruka poslana (potvrda da je aktivirana, koju nisma primio). Zvati ću ujutro, kad bude druga smjena čisto da provjerim da ne bih nabio računa misleći da mi besplatno.
Čisto se ne bih želio dovesti u situaciju da mi dva put naplate!
Obavio sam jedna poziv, poslao provjeru računa i vidio da je naplačen, nazvao opet službu za korisnike i tip mi kaže da mi tarifa nije uključena, ako nije problem da pričekam još 24 sata, jer imaju tehničkih poteškoća zbog velikog broja korisnika koji su aktivirali.
Uglavnom onaj lik kojeg sam jučer dobio mi je bezobrazno na uho lagao. Ovaj danas mi je rekao da mogu zatražit refundiranje (doduše više bi me došlo slanje zahtjeva poštom nego sam računa napravio :-)
Fina računica... No i uz sve na 098 Knockout je 50% jeftiniji (osim ako ne plaćaš Unlimited, no isplativost toga je za prosječnog korisnika jako upitna). Povrh toga, desit će ti se da ćeš morati zvati 091/092/095 pa si izračunaj koliko je to puta skuplje.
Što? Postat ćeš drugima skup? Njihov problem... :)
Moja je stara isto prekjučer aktivirala tarifu, dobila potvrdnu poruku, obavila duži razgovor i naplatili joj 15 kuna. Vratit će joj to, pa makar propali. Ja još uvijek nisam dobio nikakvu potvrdu.
Zar ne treba nadoplatiti račun bonom od barem 50 kuna da bi se aktivirali besplatni razgovori?
to je bio neki polusatni razgovor :hm:
samo jedno pitanje : jel se ova tarifa automatski aktivira starim korisnicima, bez ikakvih poruka i naknada , prilikom kupovine novog bona?
tolko su mi kratki razgovori (ispod 1 minute sve - a sta imas puno pricat na mobitel je moje geslo) da mi se skoro to ne isplati aktivirati ak se placa.
Slabo je to objašnjeno na stranicama. Znači uz to što ti jednokratno skinu 20 kuna, još trebaš nadoplatiti račun sa 50 kn svaki mjesec? Na stranicama stoji ovo:
Trebalo se na kraju teksta staviti da se jednokratno naplaćuje aktivacija tarife 20 kn, jer ovako izgleda da ti uzmu 20 kn za aktivaciju, pa ti idućom nadoplatom od 50 kn produžuješ tarifu.= Citat =:
Postojeći Tele2 bla bla korisnici mogu u razdoblju od 20.06. do
31. 08. 2008. poslati SMS sadržaja «KOPROMO» na 888 i aktivirati
posebnu Knock out tarifu uz jednokratnu naknadu od 20 kn. Cijena
poslane SMS poruke na broj 888 iznosi 0,29 kn po poruci (PDV
uključen). Da bi iskoristili promotivnu cijenu za razgovore unutar mreže
0 kn/min uz uspostavu poziva od 0,25 kn po pozivu, potrebno je svaki
mjesec (a maksimalno tri mjeseca) nadoplatiti svoj račun bonom
minimalne vrijednosti od 50 kn.
Ne kužim što ti nije jasno? Jednokratno ti skinu 20 kn (dakle ne svaki mjesec), zatim moraš obnoviti s 50 kn, a nakon toga provjeriš s *130# je li ti aktivan KOPROMO. Svaki mjesec (maksimum 3 mjeseca) trebaš uplatiti barem 50 kn, da bi ti KOPROMO bio aktivan. That's all, folks!